Müslidagen

nyttig chokladgranola
Saker jag älskar. TEMADAGAR 🙂 Och vet ni vad det är för dag i dag? Jo müslidagen! Fint va?
Jag gillar verkligen müsli och om jag äter yoghurt eller en smoothiebowl toppar jag den alltid med müsli. Det blir liksom så mycket godare då!
På senare år har jag verkligen blivit en frukostmänniska. Det är underbart att starta dagen med något riktigt gott i magen. Under sommarhalvåret äter jag mycket yoghurt, frukt och någon topping på det till frukost. Men känner nu att det är snart dags att övergå till lite mer av min höstmeny. Vilket brukar bestå av gröt i någon form. Det är också himla gott!
yoghurtglass
Men än så länge har vi lite sommar kvar.. Även om det faktiskt borde vara lite varmare ute nu.. Solen skiner men när jag nyss kom hem var det inte mer än drygt 10 grader! Vad hände?!
Hur som, så kan det vara kul att variera frukosten ibland. Varför inte testa en härlig yoghurtglass med granola i? MUMS säger jag bara!
müsli-2
Ibland vill man bara ha något enkelt, då föreslår jag att ni testar den här. Superenkel och ren müsli utan massa konstigheter eller krångliga steg. Blanda av vad som finns hemma. Supergott!
 
Nu ska jag försöka jobba undan så mycket som det bara går. Axel har sin första dag på fritids idag. Spännande och väldigt läskigt att byta tryggheten på förskolan till en helt ny skola. Med ny skolgård, nya fröknar och nya rutiner. Men kanske framförallt nya vänner. Det är nog det jag känner är jobbigast för min del. Tänk om mitt barn kommer gå ensamt på rasten? Om ingen vill leka med honom? Tänk om han kommer sakna förskolan och alla vänner där så allt det nya inte alls blir så bra? Mammahjärtat tycker precis som det lilla pojkhjärtat inne i Axel inte alls om förändringar. Men jag hoppas på

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Em
Em
6 år sedan

Preciiis så känner jag också nu.
Jag tycker det är jobbigt och mitt barn upplever förändringen också. På förskolan var det tryggt men nu är det äldre barn, nya kompisar och det måste få lov att ta tid.
Du satte ord på mina känslor, skönt att inte känna sig ensam

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Em
6 år sedan

Som du säger, skönt att inte vara ensam i att känna så här! Men jag bara hoppas att jag får hämta hem en glad kille idag. Som hittat nya vänner och som vill tillbaka i morgon <3

Lina
6 år sedan

Müslidagen hade jag totalt missat:) Inte lätt att hålla reda på alla temadagar…
Hoppas det gått fint för din kille idag. Min son började sjuan igår med helt ny klass, det var inte populärt att byta klasser och splittras från barndomskompisarna men jag tror han accepterat det nu och försöker göra det bästa av situationen.

Elin
Elin
6 år sedan

Hej! Vill bara säga att jag uppskattar din blogg mycket och följt ett tag. Bra mix med kanonrecept och lagom personligt!

Clean Eating by Annika
6 år sedan

Hade helt missat att det var muslidagen…. Tycker att det är kul med temadagar också, borde bli lite bättre på att hålla koll på dem bara 🙂
Jag känner som du – älskar frukost idag. Minns hus jag förr hade svårt för att få i mig mat på morgonen. Känns så konstigt nu. Längtar nästan redan efter frukosten när jag går och lägger mig på kvällen 🙂

hemgjorda köttbullar i ugn

Nästa inlägg

5 middagar barnen älskar- Veckans mat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x