Svart eller guld?

smördegsrutor med äpple
Hej underbara fredag!
Efter regn kommer solsken sägs det och idag stämmer det! Igår öste regnet ner precis hela dagen här. Det tog liksom aldrig slut! Men idag vaknade jag upp till strålande sol från en klarblå himmel. Så underbart.
Fredagar innebär att Isac är hemma från förskolan, så vi har haft en lugn morgon med frukost framför tv´n. Han kollar igenom alla sina favoritprogram och jag passar på att jobba lite. Om en stund ska vi klä på oss och cykla hem till min mormor och morfar för lite fredagsfika. Sen kommer Axel hem med bussen från skolan. Nya rutiner på fredagar för oss, men det känns bra. Lite lyxigt att få ensamtid med Isac. Det händer så sällan annars.
Idag här på bloggen tänkte jag idag tipsa om ett superenkelt recept som passar utmärkt nu till helgen. Nämligen frasiga äppelrutor med glass och kolasås. Ett recept som det nästan är omöjligt att misslyckas med. Men känns riktigt lyxigt! Kolla in receptet och testa!
 
svarta och guldbestick jotex
Jag är på jakt efter lite nya rekvisitabestick. Och snubblade över de här otroligt fina besticken här om dagen, men jag kan inte bestämma mig. Är de i svart finast? Eller de i guld? Vad tror ni?
 
 
Resa-med-barn-180-e1504032349126
Sen måste jag även tipsa er om min fina bloggkollega Satu. Just nu är hon gravid med barn nr 8 och hos henne kan ni läsa om allt som rör familjelivet. Vilket är en hel del om man har 7 härliga barn och nr 8 på g. Och hennes barn är verkligen härliga och så otroligt väluppfostrade. Man skulle kunna tänka sig att det är fullt kaos med 7 barn, men varje gång jag träffat hennes barn har de varit som små änglar. Vilket jobb hon gör! Så otroligt imponerad <3
Just nu har Satu en riktigt fin tävling på sin blogg för er med barn som gillar Bilar. Kika in på stört och var med och tävla!
 

 
Jag vet inte hur manga gånger jag lyssnat på den här fantastiska covern på Ed Sheerans Castle on the hill den senaste veckan!? Helt klart min senaste favorit <3 Tips, tips, tips!
Nu ska vi hoppa ur våra pyjamasar och kicka igång den här fredagen! Jag önskar er en riktig härlig start på helgen!
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Disa
Disa
6 år sedan

Tycker de guldiga besticken var superfina!

Kate
6 år sedan

Absolut guldbesticken!
Mumsigt och enkelt recept, måste prövas på lite höstäpplen!
Jisses, 8 barn…… Lika många som i min barngrupp i veckorna 😮
Önskar Dig en finfin lördag, kram Kate

Petra
Petra
6 år sedan

De svarta, jag är lite trött på det guldiga då ”allt” har den färgen just nu.

snabb äppelcheesecake

Nästa inlägg

Snabb äppelcheesecake

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x