Julinspiration och bloggtips

tekalender2017

Hos mig dyker det nu dagligen upp pressbilder från hur julen 2017 kommer att se ut i alla butiker. Helt ok för mig, men på tok för tidigt enligt andra. Ett säkert tecken på att december närmar sig är att du från och med idag kan beställa teadventskalendern. Varje år dyker det upp nya härliga varianter för oss vuxna som kanske lämnat chokladkalendern bakom oss, men ändå vill bocka av varje dag fram till jul med något gott! Årets design ser ut så här. Förutom te vet jag att det finns kalendrar medkaffe, whisky och champagne att köpa. Så himla kul!
Har ni koll på flera adventskalendrar?

lagerhaus_jul_V3A1799

Hittade lite härliga bilder på hur julen hos Lagerhaus kommer att se ut. Alltså, hur söt var inte den här snögubbemuggen?! Mina barn skulle verkligen älska den! Kanske något att köpa till jobbets jullotteri?
Till förra julen köpte vi riktigt fula amerikanska jultröjor ni vet. Den här muggen skulle verkligen vara pricken över i att ha till!

Lagerhaus_jul3269

Jag föll genast för den här bilden. Det gråa, vita och så det rena träet. Otroligt fint. Lite levande ljus och något grönt. Pyntar man julen så här kan man utan problem börja i mitten av november 🙂

Isabella-9250-WEB

En som med största sannolikhet inte alls går runt med julkänslor är min fina bloggkollega Nina. Hon bor nämligen med sin fina familj i Brasilien!! När jag först träffade henne bodde dom i Barcelona men flyttade i år till Brasilien. Nina är en så otroligt fin, glad och varm människa som alltid har ett stort leende på läpparna. Och jag är otroligt imponerad av henne som under det här året som jag känt henne hunnit med att bo i 3(!) olika länder med sin familj. Hennes blogg kryllar av superbra tips för dig som reser mycket med barn (vilket hon vid det här laget är ett riktigt proffs på!!!). Här tillexempel, tipsar hon om hur man klarar flygresan med en bebis

4f4a184e-2e27-414c-bdb7-2cf65c6f3979 9b213c44-ae28-41c1-a901-b8e8193d432c

Här hemma håller jag på att inventera vilka vinterkläder som funkar i år igen, medan Nina njuter på stranden. Livet kan ju onekligen se olika ut för oss mammor! När dagarna här är gråa och trista älskar jag att kika in på hennes blogg och drömma mig bort till solen , havet och värmen. Ni kan även följa nina på instgram

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linnéa Seidel linneas skafferi

Nästa inlägg

Vad jag egentligen jobbar med..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x