Gott Nytt 2018!

nyårsdukning
Gott Nytt År kära, fina läsare!
Idag är det den sista skälvande dagen av 2017 och om några timmar går vi in i 2018.
Jag funderade på att skriva ihop en liten årsresumé, men det får vänta tills i morgon. Just nu ville jag bara kika in och tacka er alla läsare som hänger med mig varje dag. Både här på bloggen och på instagram.
 
Ett litet sista minuten dukningstips kommer här. Använd små fina flaskor med bubbel som bordsplacering. Sätt på en namnlapp på varje flaska och placera ut på tallrikarna runt om på bordet. Personligt, enkelt och väldigt fint! En del av flaskorna klädde jag i folie, för att få lite variation. Fint va <3
Lite vitt, tunt tyg och massor av levande ljus, så är nyårsdukningen fixad!
nyårsdukning
 
Nu ska jag ta en liten paus på soffan. Har hunnit med en sväng på gymmet och varit till mormor och morfar och lämnat hunden som får vara där i natt. Han är inte skotträdd men det är ändå skönt att veta att han är långt bort från alla smällare. Jag passade även på att lämna lite nyårsmat till dom. Potatisgratäng, rostbiff, mimosasallad och vanlig sallad. En flaska cider, en påse twist och två portioner av vår nyårsdessert.
Efter att ha funderat fram och tillbaka i flera veckor blev årets nyårsdessert chokladmousse. Två olika smaker varvade och sedan dekorerad med chokladkulor, nyårsströssel och bärpulver. Det finns ju så många recept att välja bland, men tillslut kunde jag bestämma mig. Bild och recept kommer under veckan.
 
Nu återstår det bara att en en gång önska er alla ett riktigt fint slut på 2017, hur ni än väljer att fira! Vi hörs av igen nästa år 🙂
Ta hand om er idag, ät massa god mat, umgås med de personer ni gillar allra bäst och fira in det nya året <3
 
Kram
 
Linnéa

5
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Barbro
Barbro
6 år sedan

Önskar er också ett gott nytt år.
Samt tacka dej för alla goda recept som du har delat med dej av.

Kate
6 år sedan

Önskar Dig & familjen ett riktigt Gott Nytt 2018, och tack för alla inspirerande recept under året!
Kram Kate

pavlova med aftereight-

Nästa inlägg

15 desserter till nyår

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x