När mat är svårt..

GWA-fotograf-Dayfotografi-11
Idag vill jag passa på att tipsa om en ny bloggkollega till mig, Johanna Kajson!
Hennes blogg är ett måste att följa om du går i bröllopstankar, då hon arbetar som bröllopskordinator!  Vilken underbar grej att få vara med och hjälpa brudpar att få till den mest fantastiska dagen i deras liv!
Men- det jag verkligen gillar med Johannas blogg och Instagramkonto är att det är väldigt lite yta och betydligt mycket mer känslor och verklighet!. För även om det finns en hel del om bröllop på hennes blogg får man även följa med i hennes liv. Tidigare i december berättade dom att dom väntat syskon till deras fina Charles, så himla kul! Ni hittar även många väldigt ärliga och fina inlägg om kampen att få ett barn. Om IVF, längtan och hopp..
DAYFOTOGRAFI-SMYGTITTAR-0059-683x1024
Sen har vi det här med maten.
För mig är mat otroligt enkelt och jag försöker ha ett väldigt avslappnat och okonstlat förhållande till det. Jag är inte extrem åt något håll. Men det kan vara svårt med mat. Vad är en diet? Och vad är allmänna råd man bör lyssna på? Allt detta och hur förvirrad man kan bli kring det här med mat tog Johanna upp i ett superbra inlägg. Hon skriver även en del om sin son och hur otroligt kräsen på mat han är och hur dom hanterar det.
Förutom att vara en grym bröllopskoordinator, så är hon även författare och gav i höstas ut boken Planera ditt bröllop med Johanna Kajson. Så himla fin bok som jag innerligt önskat hade kommit ut ett pr tidigare eller så.. den boken får du inte missa om du planerar bröllop!
 
Nu måste jag supersnabbt röja av här innan det är dags att hämta hem vildingarna från förskola och skola. Och i morgon är det FREDAG! Efterlängtad som vanligt (säger hon som arbetat sen i onsdags bara.. haha). Men i morgon tänkte jag hinna prova ut ett nytt vegetariskt tacorecept och kanske baka något med Isac som är hemma och ledig! Finfredag helt enkelt!

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
smoothie bowl med mango

Nästa inlägg

Smoothie bowl med mango

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x