Bra att ta med sig till stranden

inlägget innehåller anonslänkar.
 
recept på tunna pannkakor
Alltså vilken helt fantastiskt sommarväder vi har haft. Jag vet att vi verkligen behöver regn nu. Både djur och natur skriker efter det. Men, nu kan vi inte styra över regnet, så då kan man faktiskt lika gärna försöka passa på att njuta av det.
Igår packade vi ihop alla badgrejer och drog till vår fina badsjö vi har här. Och då slog det mig att jag behöver uppdatera picnic-utrustningen en del för säsongen!
För om sommaren fortsätter som den startat blir det många timmar spenderade uppe vid vår sjö.
En av barnens favoriter är när jag är sådär riktigt huslig och steker pannkakor och tar med. Kalla pannkakor med frukt, världens bästa utflyktsmat. I alla fall enligt dom! Riktigt tunna och spröda. Precis som mormor alltid brukar göra. Det här receptet räcker till cirka 12 pannkakor. Perfekt att ta med till lunch!

Vår kylväska gav upp här förra säsongen. Och jag har inte kommit mig för att införskaffa en ny än. Hur snyggt vore det inte att komma till stranden med den här!! Jag fick en otroligt stark känsla av att den skulle passa helt perfekt! Jag insåg även att vi måste köpa en lite nättare termos. Och hur snygg var inte den här? Sitt med stil på stranden! Så mycket snyggare än en vanlig picnicfilt. Bara att rulla ihop och lägga in i bilen. Eller använd på altanen. Ursnygg matta för utomhusbruk!
sega kolakakor med choklad
Ett måste till kaffet på stranden är ju en kaka. Jag brukar alltid ha mariekex eller bragokex hemma på sommaren. Vilka barndomsminnen och faktiskt otroligt gott att doppa i kaffet. Men vill man lyxa till det lite är det ju riktigt fint att ta med sig hembakade kakor. Som sega kolakakor. Mums så goda!
Men i morgon är det måndag igen. Nu tassar vi in på de sista riktiga arbetsveckorna innan sommarlovet. Jag jobbar hela den här veckan, sedan blir det nog två halvveckor för barnen på förskola/sommarfritids. Sen, då börjar sommarlovet <3
Hur ser det ut för er? Är sommarlov och semester inom räckhåll?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
grundrecept, baka

Nästa inlägg

Sockerkaka

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x