ANNONS

Loppihöststart 2018

Inlägget är i samarbete med Acrilex.
 
bild:Marcela Diaz. 
I början på september var jag med på Loppis härliga event Höststart 2018.  Ett event fullproppat med härliga influencers, prisutdelning och massa annat skoj. Dessutom var fler företag närvarande, bland andra Acrilex. Det är ett företag som jag upptäckte på just ett sådant här event som Loppi anordnade för ett par år sedan. Då satt jag i publiken och lyssnade på Pelle. Som engagerat och passionerat berättade om deras fantastiska produkter, nämligen vitaminer för barn. Och till alla som satt i publiken fanns det en burk Multivitamin i goodiebagen. Efter det var vi i vår familj fast.

Här hemma finns alltid 3 burkar med vitaminer åt barnen. 1 burk med multivitamin, varje liten apa i burken innehåller 10 viktiga vitaminer. 1 burk med fiskolja, som verkligen inte alls smakar fiskolja tack vare att fiskoljan är mikroinkapslad. Så det kommer inte ut någon bismak när man duggar på fiskarna, Perfekt att ge till barnen då det inte alltid passar dom små liven att äta fisk.
Den sista burken innehåller kalcium och D-vitamin i form av mjuka hjärtan med smak av jordgubbe. Vi äter ganska lite mjölkprodukter hemma hos oss. Därför känns det extra viktigt att ge barnen lite extra av både kalcium och D-vitamin.

bild:Marcela Diaz.
På årets Loppievent fick jag  möjligheten att stå på scen tillsammans med Pelle från Acrilex och ställa massor av frågor om barn och vitaminer. Och såklart hade Pelle väldigt bra svar på mina frågor.
Som att vi i Sverige bara rekommenderar att ge barnen D-vitamin tills de är 2 år. Medan man i exempelvis Finland rekommenderar D-vitamin till barn upp till 18 år. I den delen av världen vi bor i har vi svårt, för att inte säga omöjligt att få i oss den dos D-vitamin under vinterhalvåret. Därför är det viktigt att fortsätta ge barnen D-vitamin, även fast de är äldre än 2 år.
Acrilex motto är att göra det enkelt för barn att äta vitaminer. Och jag måste säga att dom verkligen har lyckats. Här hemma är det oftast barnen som får påminna mig om att de inte fått sina vitaminer än..
Sedan berättade Pelle även om en nyhet som kommer här under hösten. Nämligen C-vitamin och Zink. En vitamin jag verkligen ser fram emot då det ska vara en riktigt bra kombination för att motverka förkylningar! Hur bra låter inte det?
Acrilex serie för barn heter Monkids och ni kan köpa den på samtliga Apotek i butik eller på Apotea
.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
äppelcheesecake med topping, cheesecake i ugn

Nästa inlägg

Äppelcheesecake med topping

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x