Halloweenpyssel-oreomonster

halloween pyssel diy klubbor monster
Vi fortsätter på temat halloweenpyssel här på Linnéas Skafferi tycker jag! Och idag är det dags för ännu ett superenkelt pyssel. Nämligen små oreomonster! Hur söta är inte dom här? Isac gillade dom med ett öga allra bäst. För den såg ut som ett av monstren från Monsters, inc.
 
halloween pyssel diy klubbor monster
 
Det här pysslet går självklart att utveckla vidare. Vill man blir det fint att doppa klubborna i vit/mörk choklad och sedan dekorera med ögon och strössel. Men jag höll det enkelt och kladdfritt den här gången. Ibland är det allra bäst när man har barnen med sig i köket.
Men jag har ett paket oreos kvar. Jag funderar på om jag ska doppa dom i vit choklad, sätta dit ögon och sedan dra marshmallow-fluff runt dom. Så det ser ut lite som en mumie-klubba. Vad tror ni om det? Kladdigt-absolut. Men blir nog ganska fint ändå?
halloween pyssel diy klubbor monster
Jag använde mig av oreos med dubbel fyllning. Jag tycker dom passar bäst då det annars kan vara lite trixigt att få in klubbpinnen utan att själva kexet spricker.
Klubbpinnar och ätbara ögon finns i din närmaste pysselbutik. Jag handlade mina på Panduro.
halloween pyssel diy klubbor monster
Klubborna ihop med halloweenclementinerna jag gjorde tidigare blir perfekt att bjuda på om man har halloweenfest! Eller om man bara vill bjuda på ett litet halloweeninspirerat fika, eller hur!
Oreomonster:
10 st Oreos med dubbel fyllning
1 klubbpinnar
kristyr
ätbara ögon
Tryck försiktigt in en klubbpinne i fyllningen på varje Oreo. Om kakan spricker lite gör det inget, de brukar hålla ihop ändå.
Tryck fast ätbara ögon med hjälp av krystyr.
Ha upp strösocker i ett glas och sätt i klubburna.
 
instagram hittar ni en liten film där jag visar hur enkelt du gör de här klubborna, så kolla gärna in den!
Har ni något enkelt halloweenpyssel ni brukar göra hemma? Tipsa gärna!
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
5 år sedan

Vilka söta! …och så himla enkelt att göra! 🙂 Tack för tipset!

pyssel halloween clementin diy

Nästa inlägg

Halloweenpyssel- clementiner

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x