Morotskakans dag 2019


God morgon söndag!
här har snön vräkt ner hels natten och ska visst fortsätta ett tag till. Vid 9 nu kommer grabbarnas kusin som ska vara här över dagen, så måste nog gå ut och skotta om en stund för att dom ska ha en chans att komma in!
Men kära vänner, vet ni vad det är för dag idag? Det är ju morotskakans dag! Perfekt så här en söndag då man kanske faktiskt har tid att baka. Morotskaka är en av mina favoriter. Av fler anledningar. Främst för att det är så rackarns gott, såklart. Men också för att det ändå är svårt att misslyckas med.
Så för att få lite inspiration till dagens bakning tycker jag ni kan kolla in min morotskaka. Den är i flera lager och sjukt god!
cupcakes med rödbetor och vit chokladfrosting
Vill man baka något lite enklare, kolla in dessa. Det är ett recept på cupcakes med rödbetor, men du byter enkelt ut rödbetorna mot rivna morötter istället. Otroligt saftiga och så makalöst goda!
Firar ni denna morotskakans dag på något vis? Eller hur ser det ut hemma hos er?
 
Nej nu måste jag ta mig ut och iallafall få undan så pass mycket snö att man tar sig in på gården och upp för trappen här! Nu behöver det inte komma mer snö. Det här räcker precis lagom det..
 
Ha en riktigt fin söndag. Så hörs vi i morgon. Då dyker veckans mat upp, precis som vanligt på måndagar.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
smoothie blåbär swirl

Nästa inlägg

Frukostsmoothie med bär

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x