ANNONS

Resultatet efter 4 veckor

I samarbete med Oral-B
oral b linneas skafferi

Nu har vi kommit till slutet av mitt samarbete med Oral-B och det är dags att summera hur dessa fyra veckor har varit. Men jag har även något riktigt fint åt er. Nämligen en tävling där ni också har möjlighet att vinna både en Oral-B Genius Rose Gold och Oral-B Pro Expert Sensitive. Den grymmaste tandkräm jag testat! Mer information om tävlingen hittar ni längre ner i inlägget.
Jag tänkte jag skulle prata lite vilka skillnader jag märkt sedan jag bytt från manuell tandborste till eltandborste.

  • Mitt tandkött blöder inte längre när jag borstar tänderna.
  • Jag har otroligt mycket tandsten. I vanliga fall brukar jag känna att tandstenen kommer tillbaka redan efter någon dag. Men känslan efter att jag börjat med eltandborste är att jag inte alls fått tillbaka lika mycket tandsten än.
  • Mina tänder har blivit väldigt mycket vitare.
  • Eftersom både appen och tandborsten håller koll på tiden jag borstar, så borstar jag  minst 2 minuter både morgon och kväll.
  • När jag borstar tänderna nu gör jag det och inget annat. Tidigare gick jag omkring och vattnade blommor, släckte lamporna eller låste dörren. Nu står jag faktiskt stilla i badrummet och koncentrerar mig på det jag gör.
  • Eftersom både tandborsten och appen säger till om jag borstar för hårt (vilket jag alltid gjort tidigare) är jag helt enkelt lite snällare mot mitt stackars tandkött nu.

oral b linneas skafferi
Hela det här samarbetet inleddes som ni kanske minns med att jag träffade en tandhygienist. Som grundligt kollade upp min munhälsa. Nu avslutade vi allt med ett återbesök. För att se om man kunde märka någon skillnad. Gissa om jag var nervös. Som ett prov i skolan jag omöjligt kunde fuska på. Hade jag inte gjort min hemläxa skulle det synas tydligt och väl.
Bilden nedan till vänster visar hur mina tänder såg ut för en månad sedan. Alla röda prickar är helt enkelt karies på mina (som jag trodde välborstade) tänder. Bilden till höger visar hur mina tänder ser ut idag, 4 veckor senare. Allt jag gjort är att börja använda eltandboste och faktiskt borsta tänderna minst 2 minuter varje morgon och kväll. Så med tanke på vilket helt fantastiskt resultat jag fick på bara 4 veckor, så känner jag att jag aldrig kommer gå tillbaka till manuell tandborste igen. Och jag rekommenderar alla varmt att börja använda eltandborste! Helst igår.
oral b linneas skafferi                                                oral b linneas skafferi
 
oral b linneas skafferi
Efter att jag slutat se det här med att borsta tänderna som något nödvändigt ont till något jag ser fram emot varje dag så försöker jag alltid göra den stunden lite mysig. Som ett litet mini-spa för min mun, varje dag! Så lyxigt.
Och nu är det ju faktiskt så att jag har den fina möjligheten att tävla ut en Oral-B Genius Rose Gold  tillsammans med min nya favorittandkräm Oral-B Pro Expert Sensitive.
För att vara med och tävla vill jag att du går till mitt instagramkonto Linnéas Skafferi och besvarar frågan där.
Tävlingen pågår från idag torsdag 4/4 till och med söndag 7/4 kl 21.00

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linnéa, stolt bonde från Småland
Linnéa, stolt bonde från Småland
5 år sedan

Får bli nästa investering!

lemon curd, småkakor, kakor baka

Nästa inlägg

Citrongrottor med lemon curd

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x