ANNONS

Simple Feast- en vegetarisk matkasse

I annonssamarbete med Simple Feast


Äntligen har jag fått testa på matkassen som alla pratar om. Nämligen Simple Feast härliga matkasse där du får 3 underbara middagar hemlevererade. Det speciella (och väldigt fiffiga) med denna matkasse är att maten är förberedd så din insats i köket tar ungefär 10 minuter. Det låter ju nästan för bra för att vara sant, men det är alltså verklighet! Du kan antingen beställa en vegansk matkasse eller en vegetarisk matkasse. Ett himla bra sätt att införa mer vegansk mat eller vegetarisk mat i din vardag. Utan att du själv behöver stå där och komma på nya rätter!

Alla menyer hos Simpe Feast är framtagna av deras egna kockar, men alltid tillsammans med dietister. Allt för att maten ska hålla så hög kvalité i både smak och näringsvärde som möjligt. Du kan alltid välja bland vegetariska eller veganska rätter.
En av de sakerna jag gillar allra bäst med deras tänk är att alla ingredienser alltid är ekologiska och i säsong, vilket är två saker jag  personligen tänker på när jag handlar råvaror till min matlagning.
Ett av målen Simple Feast har är att blir världens mest klimatsmarta matkasse. Vilket helt underbart mål tycker jag!

Även om mitt arbete går ut på att ta fram nya recept tycker jag det är så himla skönt när någon annan tar över rodret ibland och får tänka ut vardagsmaten åt mig. Dessutom älskar jag all inspiration jag får när jag testar så här härliga recept!
Det finns två olika kassar att välja bland, den ena Green Feast, en matkasse som du kan få med vegetariska. eller veganska rätter. Men alltid med grönsakerna i centrum.
Men det finns även en kasse som är lite mer barnanpassad och heter Family Feast, härliga gröna rätter som barnen älskar!
Jag förstår ju att ni också blir lite nyfikna på det här spännande sättet att laga enkel, god och bra vardagsmat på. Därför ger koden LINNEA10 er 10% på första beställningen från Simple Feast. Bra va!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linnéa, stolt bonde från Småland
Linnéa, stolt bonde från Småland
4 år sedan

Hoppas de utgår ifrån svenskproducerade råvaror!

Emelie
4 år sedan

Jag letar med ljus och lykta efter en vegetarisk och glutenfri matkasse. Någon som har tips? 🙂

bröd utan jäst, filmjölkslimpa, bikarbonat,

Nästa inlägg

3 goda bröd att baka i sommar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x