Månadslista- Augustis favoriter

inlägget innehåller annonslänkar

 

Jag gör ett nytt försökt med att knåpa ihop en månadslista. Den här gången med augustis favoriter. För utan att jag riktigt märkte det, gick augusti över i september. Och jag tycker det är fint att summera månaden som gått. Fundera över vad som varit härligt under månaden och vad jag inte ska ta med mig in i den nya.
Augusti. Då vi fortfarande hade sommarlov och semester bjöd på en hel del läsning och ljudbokslyssning.
i Augusti har jag lyssnat eller läst dessa böcker:

-Augusti bjöd även på en del sol. Men fortare än man kan ana bleknar sommarens solkyssta kinder. Klickade därför hem lite  BUS från Ida Warg. Och jag gillade den verkligen! Blev en fin och jämn färg och ingen jobbig doft.
-Under augusti började våra äpplen bli mogna. Även vår  zucchiniplanta började ge skörd. Hur underbart som helst. Vem kan låta bli att älska augusti?
-Jordnötssmör. Alltså den här sommaren går till historien då jag åt min vikt i jordnötssmör tror jag! Får liksom inte nog.
veganska jordnötstryfflar
-Därför blev de här jordnötstryfflarna min drog under andra halvan av augusti!
-Sommarens finaste stunder skickade jag iväg på framkallning. Så fint att faktiskt ha riktiga bilder och inte bara ha dom kvar i telefonen. Jag använde mig av appen Framkalla. Hur smidigt som helst!
 

-Jag har gått ifrån att starkt ogilla gröna växter till att fullkomligt älska dom! Och lite sen på bollen är jag kanske, men nu har även jag införskaffat mig några små plantor med palettblad. Under sommaren har jag sett hur instagram svämmar över av denna vackra växt. Jag hoppas dom ska trivas även hemma hos mig!
-Augusti bjöd även på en del rekvisitashopping. Hittade en hel del fint hos Silvergruvans Antik här i Sala,
 
Hur har ditt augusti varit? Vilka saker har varit dina favoriter under månaden?

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
maj svensson
maj svensson
4 år sedan

Hej!
Älskar dig och denna sida <3<3<3
Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3<3
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder:
http://www.refunder.se/b/Spara50

vegetarisk stroganoff, quornstroganoff

Nästa inlägg

Veckans mat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x