ANNONS

Dagens mellanmål!

image253
Nästa vecka börjar skolorna igen och vardagen är tillbaka på allvar, varesig man vill det eller inte. Jag vet att många av er inte kommer att gilla detta men imorse när jag gick hem från jobbet fanns det ett litet uns av höst i luften. För min del kan hösten gärna få börja i morgon, för mig har sommaren haft sin chans och den tog den inte. Bättre lycka nästa år!
Nu ser jag fram emot en lång och fin höst. Luften är hög och klar, inte lika kvalmigt som det varit de senaste dagarna här. Att få mysa in med en varm kopp te och tända ljus i öppnaspisen. Underbart!

Idag tänkte jag tipsa om ett lättgjort mellanmål som jag ofta gör när vi har rostbröd hemma. Snabbt, enkelt och väldigt gott, precis som det skall vara!

Denna variant av varma mackor kan ju varieras i oändligheter, men idag såg mina ut på detta viset:

2 skivor grovt rostbröd
4 skivor tomat
4 skivor ost
2 skivor skinka
oregano & grillkrydda

Lägg skinka, tomat och ost på brödskivorna. Strössa krydda över och ställ in i micron i ca 1 minut.
Klart!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Amanda
Amanda
16 år sedan

Oj, här ramlade jag in hos dig (: Ville bara säga att jag tycker att din blogg är jättefin! Du gör ett bra arbete med den! (: Kramar!

Linnéa
16 år sedan

Amanda: tackar så mycket! Du hade en finfin blogg du med:D

Agnes
16 år sedan

Varma mackor är jätte gott! Perfekt att ha som mellanmål när man går i skolan 😛
svar på kommentar: okej 😀

mammsen
mammsen
16 år sedan

Tycker mig känna igen denna kulinariska rätt 🙂 (eller hur det nu stavas)
Nu ropar sängen – bäst jag ilar!
kramen

Lise
16 år sedan

Åh, varma mackor är lite av en vardagsfavorit faktiskt 🙂 Jag brukar även ha hackad purjolök under osten, jag som annars inte gillar lök, men ”tillagad” går finfint! Och det blir godast att göra dem i ugn, lite frasigt gott 🙂 Men oftast är man ju otålig, haha.

Nästa inlägg

Dagens värsta!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x