ANNONS

Dagens kaka!

image362

Vi går mot tider då vi träffar släkt och vänner lite extra mycket. Glöggbjudningar och julfester är inbokade om vartannat. Hos Martha har de nu cookie of the day, vilket innebär att de varje dag visar upp ett nytt recept på småkakor. Dagens kaksort har fått smak av rosmarin och valnötter, hur spännande låter inte det? Om du nu inte riktigt känner att du behärskar det här med småkaksbak fullt utt kan du kika in här för lite hjälp! Av de kaksorter jag hunnit kolla igenom så står de här, de här och de här högst på  listan för att bakas. Kanske orkar jag uppbringa lite ork och framförallt tid i helgen till lite bakning.

Vilka bakverk måste du ha i jul?

(bild: marthastewart.com)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lina
16 år sedan

Kaka med rosamarin och valnötter låter inte dumt, spännande kombination! Jag gillar mjuk pepparkaka, saffranskaka och små kryddkakor (karins kryddkakor). Men nya kaksorter till jul är alltid kul att testa!

Frida
16 år sedan

Mammas finska pinnar halvt doppade i choklad är ett riktigt julmåste för mig! 🙂

Jennie
16 år sedan

nu blevja g sugen på kakor

Universalappeal
16 år sedan

Lussekatter så klart!

Louise
16 år sedan

Pepparkakor & lussekatter men just NU är jag sjukt sugen på korintkakor. Det är så gott!

/ L O U I S E

Nästa inlägg

Curry curry!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x