ANNONS

Rocky Road

image377

På fredag är det stora julgodisbaket inplanerat. Jag ska skaffa fram diverse recept, sedan ska vi handla alla ingredienser och efter det är det bara att sätta igång i godisfabriken.
Självskrivna på listan är knäck och ischoklad. När jag frågade Sebastian vad han hade för önskemål funderade han en stund och så säger han:
" Jag vet inte vart jag såg eller hörde, men hon den där Leila bakade något här om veckan med choklad, marshmallows  och annat godis"
Ganska imponerad blev jag att han hade koll på vad som bakas i Leilas julstuga.
Så självklart var vi tvugna att skriva till Rocky Road på listan! Fast jag tror vi byter ut pistagenötterna mot någon annan nötsort då jag inte är så förtjust i just pistage..

Vill ni också baka Rocky Road till jul? Kolla in här för recept!

(eget collage med bild från tv4.se)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
16 år sedan

Å vad mysig bloggen har blivit med jultema! Kanon!

lina
16 år sedan

Rocky road ser inte alls dumt ut! Leilas recept är heta på bloggarna nu:)

Moster Cissi
Moster Cissi
16 år sedan

Sebbe har rätt – det låter gott – klart man lär höra upp när det pratas om nått så gott!
Sidan blev jättefin när du julade till den! (den var fin innnan också förståss)

Kramar!

Åsa
16 år sedan

Håller med Lina, många Leila-recept nu! Alla pratar om denna Rocky Road! På bloggar, på jobbet, överallt! Den ser galet god ut och jag förbannar mig själv och min nötallergi varje gång Rocky road kommer på tal… 🙁 Vore det inte så skulle jag ha varit den första att sno ihop en sats! Men, men… I stil med årets julklapp blir Rocky Road årets julgodis! Hoppas den är lika god som den ser ut… Kramar… P.S. Fint ”julblogg” du fixat!! 😉

issa
16 år sedan

jag ska baka rocky road och bjuda på jobbets julfest! alla är redan förväntansfulla så nu hoppas jag att det är nåt alles extra;)

Frida
16 år sedan

Jag blir nästan sugen på att testa, trots att jag är ovan i köket!

Evasleva
16 år sedan

Det verkar jättegott men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite fusk att ha i ett redan färdigt godis (dumle) i godiset 😉

Elina
16 år sedan

Jag gjorde Rocky Road nyligt, Och precis som du skippade jag pistagenötterna. Men det var nogingen höjdare ändå, tänk bara hur hårda frusna dumlegodisar är 😛

linnea
16 år sedan

Har du gjort den där smörkolan leila gjorde? jag provade bl.a. med att krydda med stött kardemumma (som hon tipsade om) och de vart enligt mig gudomliga!! rekomenderas varmt!
vi gjorde även Rocky Road hemma. Vi bytte ut alla nötter mot mandel, då jag och fler i familjen är allergiska. Det fungerade skitbra, godiset fick sitt rätta knaster ändå! 🙂 jättemysig blogg förresten, speciellt så här till jul. man liksom inspireras i mörkret!

Sara
13 år sedan

Rocky Road provade jag att göra för första gången igår. Riktgt gott! Hoppas du haft en bra helg 🙂

Nästa inlägg

Enkel pasta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x