ANNONS

Kalasgott!

image451

Ikväll står det inflyttningsfest på schemat. Lillasyster sålde sin lägenhet i veckan till en god vän och redan idag skall han ha pary. I ärlighetens namn är jag lite trött och sliten så kalas är inte riktigt vad jag känner för, men man brukar ju alltid få kul när man väl pallrat sig iväg!

Hade jag haft ingredienser hemma hade jag absolut blandat mig en jordgubbsmargarita ikväll, men då det är smått om jordgubbar så här i mars så får jag allt vänta några månader.  Kanske är det något att bjuda på till påskkalaset, jordgubbarna skall ju vara frysta så börja leta nu kanske du hittar i någon butik innan påsk!
Annars går det säkert bra att göra på fryst ananas, riktigt gult och härligt! (blir färgen blaskig kan man droppa i några droppar gul karamellfärg) 

Nu skall jag lägga mig en stund på soffan innan det är dags att sätta fart!

Jag önskar er alla en härlig lördagskväll!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sandra
16 år sedan

Mmm det såg riktigt gott ut

Johi
16 år sedan

Ni får säkert en superkul kväll!

Sofie
Sofie
16 år sedan

Smarrigt läskande den såg ut 🙂 Trevlig kväll!

Sofia
16 år sedan

De låter lyxigt och läskande med jordgubbsmargarita! 🙂

ida-lotta
ida-lotta
16 år sedan

guuud, så smaskigt! give me.

Evasleva
Evasleva
16 år sedan

Den bilden gav verkligen sommarkänslor!

MATILDA
16 år sedan

åh va gott de såg ut! 🙂

Nästa inlägg

En bra start på dagen!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x