ANNONS

Span

Sist jag var på IKEA spanade jag lite smått in dessa tallrikar. De vi har nu är lite för tunga och absolut förstora. Dessutom har jag haft dem i 5 år och börjar tröttna lite på dem. Ja just ja, sen börjar assiettarna som hör till gå i kras en efter en!
Räcker det med anledningar till att köpa nya tror ni?

I just denna serie som har det tjusiga namnet arv finns det flata tallrikar, djupa tallrikar, assietter och skålar. En servis i 18 delar går inte på mer än på 359 kr.  Vilket är absolut överkomligt!
Sedan har jag vid ett flertal tillfällen smygkikat på detta urtjusiga tårtfat med tillhörande kupa. Jag tror nog att ett sådant ska få flytta hem till mig det också.

Men detta är något jag får ta tag i lite närmare hösten, vi har bott inne i stan under helgen då jag arbetat men i morgon bär det av ut på landet igen. Vi har dragit igång projekt "måla om hallen" där ute och vi kan väl säga att vi kommit halvägs.. 

Jag önskar er en härlig start på den nya veckan!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Fridas Kök
15 år sedan

Det fina tårtfatet kommer inom snar framtid att få flytta in hos mig också. 🙂 Jag vet inte hur det är där du bor, men här nere i syd tar de ofta slut och vill man ha ett får man ringa och reservera! Fint är det i vilket fall. 🙂

Anna
15 år sedan

Väldigt fina! Jag måste också köpa nytt för min pastatallrikar (som jag älskar) är alldeles för stora 🙁 Skåpsdörren går inte ens att stänga 🙁

Kattis
Kattis
15 år sedan

Tårtfatet är superfin, äger ett själv nämnligen 🙂

Resterade delar av "arv" kommer såsmåningom 🙂

Marias Kakburk
15 år sedan

Tittade länge på de tårtfatet men tyvärr är det oftast slut, hoppas du har tur när du bestämmer dig för att slå till:)

Önskar dig en bra start på veckan också:)!

ÅSa
15 år sedan

Åh vilket sött och prisvärt tårtfat 🙂 Kan vara något för mig med när jag inte har något innan.

ida
ida
15 år sedan

fina saker 🙂

Nästa inlägg

Marinad

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x