ANNONS

Lördag

Så, nu är jag tillbaka igen. Ni undrar säkert över varför det varit så tyst här hela veckan. Det är nämligen så att jag fått ett nytt arbete så jag har varit borta hela veckan. Men helgen spenderas hemma och här är det den årliga höstmarknaden. En av anledningarna till att jag brukar gå ner på stan då, är för att få köpa de brända mandlarna. Det är ju bara för gott! Egentligen är det ju inget speciellt med dem, men endå är de så goda!

Nu ska jag snart börja laga lite mat. Jag har ju ätit ute i en hel vecka nu och de senaste dagarna har jag riktigt längtat efter hemlagad mat.

EN riktigt trevlig lördag önskar jag Er!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ylva
Ylva
15 år sedan

Brända mandlar är mums 🙂 Hoppas kvällen igår blev trevlig…….vi syns och hörs nått senare eller i morgon

kram kram

Katarina
15 år sedan

Ja det har varit lite tyst här 😉

Lycka till med nya jobbet!

Tårtsmulan
15 år sedan

Vilken otroligt underbar blogg du har och många smarriga recept vilket jag kan behöva 🙂

Här kommer jag att fortsätta titta in.

Önskar dig en mysig söndag.

Kram!

susanna
15 år sedan

hej igen. använder du bara mousse i tårtorna eller något annat oxå, typ vaniljkräm eller så? jag är så van att göra på det gamla vanliga sättet med sylt och banan och så och vill testa något nytt denna gången. //Susanna

<SV>Hej! Jag använder mig oftast utav mousse i mina tårtor. Istället för sylt tar jag hellre rårörda bär (bär/frukt + socker. Det blir lite roligare än det gamla vanliga!

Jessica
Jessica
15 år sedan

Sjukt bra matblogg! 🙂

Betti
12 år sedan

Taking the ovrievew, this post is first class

Nästa inlägg

redskap

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x