ANNONS

Golden Hits

I fredags begav vi oss mot den kungliga huvudstaden för att fira  svärmor som fyller jämnt. Kvällen spenderades på Golden Hits, vi åt och drack gott till showen Lost in Las Vegas 2. En härlig föreställning som jag varmt kan rekommendera. Duktiga dansare, bra musik, skön stämning och gott sällskap, kan man begära mer än så?
Och visst lever Elvis, han både satt i svärmors knä och kysste min hand!

För nästan 400 kronor hade man dock kunnat förvänta sig något mer utav huvudrätten, men maten kom in fort och allt flöt på bra. Efterrätten bestod utav en tallrik (se bilden i collaget) med flera små sötsaker. Härlig blandning av, choklad, kola, lakrits, söt och surt. Perfekt avslut på kvällen!

Dom har en julshow jag gärna skulle vilja se, men det får bli nästa år.

Bild: Linnéas Skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Helena
15 år sedan

Hej!

Jag har länkat till dig på våran hemsida (under uppbyggnad, lite gles=) http://www.dittrim.se

Skicka en kommentar i bloggen om det inte är okej!

Nästa inlägg

Nå?

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x