ANNONS

Bra start

Ja, denna morgon startades ovanligt tidigt för att vara en ledig dag. Klockan började ringa 05.45 och det var bara att kliva upp, för strax efter 6 hade vi stämt möte med syster vid badhuset. Idag skulle vi tydligen morgonsimma. Jag vet ingen annan människa som kommer på att på sin första lediga dag på länge, stiga upp i ottan och åka iväg för att simma. Men så här i efterhand känns det väldigt skönt måste jag säga!
Efter simningen, bastun och duschen svängde vi förbi bageriet som ligger i huset bredvid vårat och köpte ett gott bröd, sedan gick vi hem och gjorde en härlig frukost med tända ljus. Mysigt värre! Igår köpte jag hem lite färdiglagad risgrynsgröt (premiär för i år!) och det smakade riktigt gott med något varmt i magen. Efter gröt, smörgås med massa gott på och lite juice är vi nu redo att möta dagen.

Som sagt, dagen började bra och det blir bara bättre och bättre! När jag öppnade mailen visade det sig att jag är en bland de 10 nominerade till årets matbloggspris, vilket känns helt otroligt roligt! Av 328 matbloggar som finns registrerade på bloggtoppen, så blev jag en utav de 10! Kan dagen bli mycket bättre än så här!? Kanske är det bäst att jag kryper ner i sängen igen, så att inget kan förstöra den underbara känslan jag har i kroppen nu…

bild: linnéas skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Helene
Helene
15 år sedan

Härlig dag! Hoppas att den fortsätter så! Jag har sett att du är nominerad! Det tycker jag är HELT RÄTT!! Å det är klart att Pekka och jag också har lagt vår röst!

Här är matplaneringen i full gång…, vi syns i morgon.

Kram Helene

Carolina
15 år sedan

Grattis så himla mycket till Nomineringen 😀

Det är du värd!

Åsa
15 år sedan

Det lät som en underbar start på en ledig dag !!!

Klart du är bland de tio !!!

Din blogg är ju hur bra som helst ,

jag tillhör de som har röstat .

Ha en trevlig helg :-))

caroline
15 år sedan

Grattis, det är du värd! Underbara recept gör du. Avundas din morgon.. den lät väldgit mysig!:) Hoppas du får en fortsatt bra dag! Kram

Molly
15 år sedan

Grattis till nomineringen! Jag gillar din blogg mycket och är oftast inne och läser den varje dag.

Hoppas att din dag blev fortsatt bra!

/MOlly

Linruz
15 år sedan

Stort grattis till nomineringen.

Låter som du har haft en underbar dag i dag…njut!!! Kram kram

Sanna
15 år sedan

Jag gratulerar, så hemskt många fina bloggar som är nominerade!

Xonx
15 år sedan

Trevlig blogg 🙂

Besök gärna min fotoblogg och lägg gärna till den som en av dina favoriter på bloggkoll.se så lägger jag till din.

Sara
15 år sedan

Grattis!!!

mamman
15 år sedan

Grattis men älskade skatt – nu får vi hålla tummarna! Vi syns i morgon!!!! kramen

Ann-kristin S
Ann-kristin S
15 år sedan

Grattis det är du värd 🙂

För en härlig morgon ni har haft

Nästa inlägg

Gör gott!!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x