Radiopremiär

 

Jag vet inte riktigt hur allt det här gick till. Jag har aldrig varit den som drömt om att synas i tidningar, TV och radio. Men nu är jag snart klar med 20 stycken finfina böcker och i morgon blir det radiopremiär för min del.  Jag ska bege mig till p4 västmanlands studio i morgon, fredag. Där skall det både lagas och pratas mat. Lite pirrigt är det ju självklart, men det ska verkligen bli jätteroligt. Så för er som bor  här i västmanland fungerar det fint att lyssna på radion mellan 10-11 i morgon. Ni övriga läsare kan klicka er in på p4 västmanlands sida och lyssna via webbradion. Om ni nu känner för att höra mig svamla i radion:)

 

 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nora
14 år sedan

Lycka till!

Martina
14 år sedan

Va kul för dig, lycka till!

Helene.L
Helene.L
14 år sedan

Lyssnat!! Det var JÄTTE BRA!!! Va du är duktig!! KUL!!!
Kram

Elin
14 år sedan

Tyckte du var bra! 🙂 Alltid kul att höra hur folk låter i verkligheten 😀

Sussie
Sussie
14 år sedan

Jag missade din matbrödsbok i onsdags!! 🙁
Fattar inte att universitetsstudier och att ha en 14 månaders liten tjej hemma ska ta huvudet från nåt sånt 🙂
Roligt med radion!
Kram

H a n n a
14 år sedan

Vad roligt och jag hoppas det går bra för dig. Lycka till.

Junitjej
14 år sedan

Vad kul!! GRATTIS!! Kontaktade de dig eller var det tvärtom?

Babbi - Bloggdesigner [Ny design någon?]
14 år sedan

Gud vad spännande, grattis! Och lycka till 🙂

Nästa inlägg

Matbröd

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x