Värmeslag

Tittar bara in en sväng och säger hej! Bloggen är inte bortglömd eller så, det har bara varit fullt upp och en dos värme på det har gjort att bloggningen inte direkt har prioriterats. Helgen har vi kalasat och badat oss igenom, bilden ni ser här ovan är på tårtan jag bjöd på i lördags.

Idag har jag svettats inne i köket och förberett inför veckans fotograferande. Men nu ger jag upp. Det är 31 grader varmt i köket och jag skulle helst vilja gå och lägga mig i matkällaren en stund tror jag.

Jag hoppas ni läsare uthärdar värmen så ses vi igen snart!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
13 år sedan

Åh vilken vacker tårta!

Johanna
13 år sedan

Gud vad god och fräsch den där tårtan ser ut! Gjorde något liknande och bjöd på för några veckor sedan, himla gott!

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
13 år sedan

Fantastisk tårta.

Lilla huset på prärien
13 år sedan

Mums mums… receptet på den tårtan kanske? Perfekt till dotterns kalas om några veckor!

Jenny

Linda
13 år sedan

jättefin somrig tårta, ser verkligen god ut

Martina
13 år sedan

Det är helt rätt, bloggen ska inte vara prio ett under sommaren 😉

Emma
13 år sedan

Vilken vacker bild. Gillar brickan.

Anna
13 år sedan

ser helt FANTASTISK ut! ! !

Cecilia
13 år sedan

åå vad god tårtan ser ut. vad tycker du om min

Angelica
13 år sedan

Hej Hej!

Du har fått en award på min blogg!! 🙂

http://angelicascupcakes.blogg.se/2010/july/beautiful-blogger-award.html

Amanda
13 år sedan

Hej Linnea! Jag läser din blogg nästan varje dag, men komentarer aldrig. Jag har inte provat så många av dina recept, bara marrängfrostingen, smörkrämsfrostingen och "saras kladdkaka" som jag bakade idag. Kladdkakan blev verkligen perfekt, den bästa kladdkakan jag har ätit! Superkladdig inuti och sådär perfekt frasig på ytan! Tack så mycket för en superbra blogg!

Nästa inlägg

Ingen vanlig dag..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x