Tiden som gått…

 

Här har det ekat tråkigt tyst ett par dagar men vi njuter av lite välförtjänt semester. I onsdags var vi hämma hos Robert och Maria där de bjöd på sommarens godaste hamburgare. Vi åt tills vi storknade hela bunten!

 

Men innan maten tog vi ett avsvalkande dopp i poolen, just nu käns det som om det var sommarens sista fina dag, för sen dess har det bara varit tråkväder här!

 

Poolen kan självklart användas till annat än att bada i. Perfekt att ha då ölen måste snabbkylas!

 

Nu är inte jag någon poolfantast utan älskar att bada i sjön vi har här i närheten. Innan det dåliga vädret bestämde sig för att göra oss den äran badade vi minst en gång om dagen. De sena kvällsdoppen är de allra bästa, då solen precis går ner bakom trädtopparna och färgar hela världen i de vackraste färger. Allt är tyst och stilla och man önskar att sommaren kunde få ett par månader till.

 

Förra veckan hade jag även besök av sötaste Lova, vi bakade och stod i hela dagen! Här är koncentrationen på topp när cupcakes skall dekoreras. Jag hoppas att hon hade precis lika roligt som jag hade!

 

 

 

På onsdag tar vi och packar in oss i bilden för en tripp till Trosa där vi skall ha lite minisemester. Kanske har någon av ni underbara läsare tips på vad vi kan roa oss med där? Vad skall vi se och vart skall vi äta?

 

Nu skall jag gå igenom alla de underbara bidrag som trillat in på www.matfeed.se den senaste tiden, vilken inspiration så här mitt i sommaren!

 

 

 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
Sara
13 år sedan

Vacker du är! kul att se lite bilder på dig också. Hamburgarna såg verkligen smaskiga ut 🙂 ska nog också ta och göra det i helgen.
Ha det bäst!

Fredrik Frisören
13 år sedan

otroligt fina bilder…

Jennyh ♡ Malta, mode & chihuahua
13 år sedan

allt bra med dig?

ps. har en tävling i min blogg om du är intresserad.. örhängen i form av vingar 🙂
http://jennyh.se/2010/july/fly-with-me.html

Sara Och piper
13 år sedan

hejhej vad ska du göra idag??? BTW du har en jätte fin blogg<3

Lisa
Lisa
13 år sedan

Jag tycker ni skall åka till Tullgarns slott utanför Trosa. Jättefint vid vattnet !

Catrin
13 år sedan

åh vilke underbara bilder!!

Karin
13 år sedan

Fina bilder som alltid!

Linnea
Linnea
13 år sedan

Hej Linnea! Jag gillar din blogg och jag älskar dina bilder, hur inspirerande som helst! ..även för mig som inte är det minsta skicklig i köket. Cred till dig! Keep up the good work 🙂

Darksess
13 år sedan

Väldigt fina bilder! 🙂

Sofie
Sofie
13 år sedan

Hm, tror det ligger i Trosa…Chokladgården eller Chokladladan, de har en filial i Sthlm under viss säsong också Chokladbåten, men tror huvudbutiken ligger i Trosa, vet dock inte mer än så…men låter mumsigt. De har fin choklad i massor om jag förstått det hela rätt.

Trevlig resa / Sofie

lisa
lisa
13 år sedan

Nästa inlägg

Vad är dulce de leche?

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x