Veckans mat

 
zuccini-2

I morgon drar ännu en ny vecka igång, tänkte därför att det kunde passa bra med en liten planering för veckans middagar.
Först ut är ugnsbakad, fylld zucchini. Jag har haft lite bacon i det här receptet. Men vill man göra dom helt vegetariska är det ju bara att hoppa över det. Servera en god sallad till, enkel och god vardagsmat!

fiskpågrill

Jag älskar verkligen fisk och försöker äta det flera gånger i veckan. Det här receptet på fisk i folie gjorde vi en härlig sommarkväll och la fiskpaketen på grillen. Just nu yr snön utanför fönstret och man känner sig kanske inte helt sugen på att grilla. Men inga problem, fiskpaketen går precis lika bra att köra i ugnen! Värm upp ugnen till 250°C och kör dem i cirka 20 minuter.

birthday-lasagna-3

Ska du göra en lasagne i ditt liv, så gör denna! Jag gjorde den till Sebastians födelsedag ett år och alla som har ätit den ger den högsta betyg! Den innehåller extra av allt, är väldigt mättande och så god. Och det bästa av allt är att du inte behöver stå och koka någon bechamelsås!

linsgryta-4 Jag älskar grytor av alla dess slag. Låt den här linsgrytan koka länge, så smakerna verkligen hinner utvecklas. Gör den därför gärna kvällen innan, så är det bara att värma på när det är dags att äta!

pulledbeef-3 (1)
 

Fredagstacosen är given! Fast denna fredag lyxar vi till det med lite pulled beef istället för den klassiska köttfärsen. Jag gjorde min i min Crock-Pot. Otroligt smidigt. Äger du ingen sådan går det ju precis lika bra att köra den i ugnen istället.

 
chokladfikon
 

Något sött efter fredagsmiddagen vill vi väl ha? Chokladdoppade fikon är perfekt att sitta och smaska på!

Nu önskar jag er alla ett fint avslut på denna vecka!

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cecilia Bergman
8 år sedan

Linsgrytan i kålbladet ser supermumsig ut, den får jag ta och prova en dag :0)

Cecilia
8 år sedan

Oj så mycket gott. Linsgrytan och chokladdoppade fikonen lät spännande

Energibollar

Nästa inlägg

Nötfria energibollar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x