Formex 2016

formex2016Igår besökte jag den årliga Formex-mässan. Himla kul att strosa runt och kolla på allt nytt butikerna kommer att fyllas med under våren! Det är även kul att gå och gissa vad som komne att gå hem hos folk och vad som inte alls kommer bli trendigt. Något vi kunde se så var det väldigt mycket blått/vitt i kombinationer. En blandning mellan klassiskt kinaporslin och svensk sommarstuga kan man säga.
Sen så såg vi olika formen av ägg i nästan varje monter! Inte påskägg, utan fina ägg till dekoration. De här papperspåsarna såg vi flera olika utföranden i olika montrar. Väldigt fiffiga, fungerar både som fruktkorg, brödfat eller varför inte som kruka! Den gillades starkt!
Fast det som jag nästan tycker är roligast av allt, det är att kolla in hur företagen lyckats med montrarna. Ett företag som alltid levererar monter som fina produkter är Västergården. Jag älskar verkligen deras keramik! Sen brukar dom alltid bjuda på sina väldigt smarriga godisar i monter, som det är helt omöjligt att bara ta en av!
Ett annat företag som verkligen hade en monter som stack ut var Åre Chokladfabrik! Den var färgglad och inbjudande. Vi hittade en ny favoritchoklad i deras punschchoklad. Riktigt mumsig.
Ett annat företag som hade lyckats var The Spice Tree, jag gillade allt från den snygga och väldigt genomtänkta montern, de snyggt designade produkterna till själva sortimentet som var en härlig mix av oljor, kryddor, tekannor och godis!
Sedan fick jag en trevlig nyhet så här på fredagsmorgonen. Mitt Kök har listan Sveriges bästa matbloggar. Och bland de 12 bästa just nu hittar ni Linnéas Skafferi. Superkul!
Hela artikeln går att läsa här: http://mittkok.expressen.se/artikel/matbloggar-har-ar-sveriges-basta-matbloggare/
Nu önskar jag er alla en trevlig fredag! Själv skall jag bylsa på pojkarna vinterkläder och ge oss ut i det fina vädret!
 
 
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
8 år sedan

[…] förra veckans Formex-mässa kan jag inte riktigt släppa allt fint blått porslin och keramik vi såg. Jag drömmer mig bort […]

trackback
8 år sedan

[…] förra veckans Formex-mässa kan jag inte riktigt släppa allt fint blått porslin och keramik vi såg. Jag […]

Filmjölkslimpa 5

Nästa inlägg

Filmjölkslimpor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x