Fredagssvep- BOKREA

Bokrea
 
Så har årets stora bokrea dragit igång! Jag tycker bokrean är ett perfekt tillfälle att fynda kokböcker på. Och när man känner att man köpt sig mätt på kokböcker själv kan man ju fortsätta fynda på bokrean och köpa böcker att ge bort i present under året.
Jag spanade lite snabbt över årets utbud och visst fanns det guldkorn. Och när jag nu kollar på böckerna jag själv valt ut äger jag ingen av dem men jag har givit bort tre av fyra i present! Så lustigt.
Först ut är Louise och David med den härliga bloggen Green Kitchen Stories, och boken med samma namn. Härliga bilder och underbara vegetariska recept.
Nästa bok jag tycker du skall kika lite närmare på är Johan Hedbergs Smör-kärna, bryna, baka. Jag gav den till pappa i julklapp eller födelsedagspresent ett år. En väldigt uppskattad present! När Johan inte kärnar smör kan man hitta honom på Matgeek.se
Min trädgård är en fest är en härligt inspirerande trädgårdskokbok av Micael Bindefeld. Här får ni allt ifrån läckra recept till fantastiska bilder på hans trädgård och odlingar.
Alla vet ju vid det här laget vilken fantastisk kreatör Linda Lomelino är! Gudomligt vackra bilder och makalösa recept bjuder hon här på i boken Sweet food and photography.
 
Det är några av de böcker jag tycker ni ska kika närmare på i kategorin Mat & Dryck, just i år. I eftermiddag skall jag ta med Axel ner och välja ut lite nya barnböcker.
Har du fyndat något än på årets bokrea?
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
8 år sedan

Köpte också ”Sweet food & photography”, den boken är verkligen superfin 😀

Nice cream

Nästa inlägg

Nice cream

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x