Linnéas Skafferi på Instagram

Skärmavbild 2016-03-08 kl. 13.44.25 Skärmavbild 2016-03-08 kl. 13.43.53
 
Jag hoppas ni alla har en fin tisdag! Tänkte mest kika in och säga att ni vet väl att ni även kan följa mig på Istagram? Där får man komma med lite bakom kulisserna på Linnéas Skafferi. Ni blir påminda om när det finns nya inlägg på bloggen, men får också en liten större inblick i mitt liv, med barnen och vad jag pysslar med om dagarna. Så kika gärna in på Instagram och följ mig.
Sen letar jag ju alltid efter nys inspirerande instagramkonton och bloggar att följa. Har du några tips? Vilka är dina favoriter? Kommentera gärna!
Nu önskar jag er alla en fortsatt härlig tisdag!
 
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Olivia
8 år sedan

Jag älskar din blogg.. seriously blir så inspirerad till att laga min egen mat för allt ser så himla fräscht ut! Skickade till och med efter http://www.savly.se/heinz-tomatketchup-delar-ut-gratis-tomatfron/ igår och ska starta min egen plantage tänkte jag 🙂 Hoppas allt är bra och fortsätt uppdatera!:) <3

Karin
8 år sedan

Måste ju så klart lite osvenskt tipsa om mitt egna Instagramkonto – bagerskan. Kram Karin

Nettan
8 år sedan

Då ska jag gå in och trycka på ”följ” ! 🙂

ägg

Nästa inlägg

Äggtider

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x