Linnéas favoriter

linneasfavoriter
God dag i stugorna. Hur står det till?
Jag tänkte börja med en ny sak här i bloggen, nämligen att lista några av mina favoritprodukter i köket. Dessa inlägg är INTE sponsrade, utan helt enkelt tips från min sida på produkter jag gillar lite extra bara.
Först ut är  Renée Voltaire´s ekologiska lantbuljong. Den använder jag till ungefär all matlagning. Jag har den i alla slags grytor och i köttfärs. I enkla kalla såser blir den en bra bas och den är supergod att strö över ugnsrostade rotsaker. En matsked motsvarar ungefär en buljongtärning. En mycket användbar produkt med andra ord.
Sen tycker jag det är hysteriskt roligt att tryckfelsnisse varit i farten och det därför står på burken att den både är vegan och glutenfri 😉
Förutom att den vare sig innehåller veganer eller gluten så är den ekologisk. Vilket alltid är ett plus i kanten!
Under sommaren kommer jag fortsätta tipsa om mina favoriter i köket som jag inte kan vara utan. Så håll utkik efter Linnéas favoriter på bloggen, Facebook och Instagram!
Men så klart vill jag gärna även veta vad ni inte klarar er utan när ni ska laga mat eller baka?
bild:Linnéa Seidel

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara Jerrelind
Sara Jerrelind
7 år sedan

En grym pepparkvarn, herbamare örtsalt och en trägaffel. Givetvis en schysst gjutjärnsgryta också!

Annika
7 år sedan

Men ska man vara petig står det ju inte att den är veganfri, i så fall skulle det ju varit ett bindestreck (vegan- och glutenfri). Så jag tänker nog att de skrivit rätt. Alltså att det är en veganprodukt och en glutenfri produkt 😊

smoothie, mellanmål, barn

Nästa inlägg

Frukost

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x