Frukost

smoothie bowl
Hur har ni det i sommar-Sverige? Här startar veckan med varmt väder, regn och sol. Samtidigt. Så typiskt Sverige va? Dessutom åskande det och blixtrade det så rejält i helgen att internet knappt fungerar här hemma. Så nu sitter jag i världens felanmälningskö till Tele2 för att se vad dom kan göra åt saken. Hjälpligt kan man komma ut på bloggen, men kan inte ladda upp några nya bilder. Så de sprojlans nya recepten jag tänkt dela med mig av idag får snällt vänta. Och till barnens stora förtret kan man inte kolla på tv. Vi har inga vanliga kanaler utan kör allt genom Apple-tv. Jag som lovat att blir det en dag med dåligt väder, ja då är det ok att sitta inne en stund och kolla på film…
Men idag får jag bjuda er på en riktigt härlig frukostspecial istället. Ni som följt mig ett tag vet ju vid det här laget att jag är en riktig frukostmänniska och det finns massor av smarriga recept i arkiven!  Och nu när många är hemma och semesterlediga tänkte jag att det kunde passa bra att bjuda på lite goda frukost-tips som passar stora som små magar!
 
Först ut är denna smoothie bowl. Som en smaskig smoothie, fast krämigare konsistens. Ett gott alternativ till yoghurt!
jordgubbssmoothie
På tall om smoothie, vad passar bättre en härlig sommarmorgon än en smoothie gjord på solmogna, svenska jordgubbar?
äggsmörgås
Långfrukost och äggmackor är en perfekt kombination. Gör det hela lite roligare genom att steka ägget i smörgåsen 🙂
filmjölkslimpa
När har man tid att baka sitt bröd om inte på semestern? Gör härliga filmjölkslimpor och fyll frysen med!
bananpannkakor
Bananpannkakor, passar lika bra som en lyxigare frukost som ett gott mellis att ta med till stranden!
Vad äter ni helst till frukost såhär på sommaren? Och vad går bäst hem hos sommarlediga barn?
bilder: Linnéa Seidel

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
cake-7

Nästa inlägg

Gudruntårta, Herrgårdstårta, Pinocchiotårta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x