ANNONS

BookBeat

bookbeat
Något som verkligen har förändrat mitt liv är det här med ljudböcker i mobilen eller surfplattan. Jag har alltid läst väldigt mycket men på något konstigt vis har jag inte prioriterat det lika högt de senaste åren. Men så kom ljudböckerna in i mitt liv och nu kan jag plöja ett par i veckan om det är så.
Ungefär samtidigt som den här lilla killen på bilden kom till världen började jag lyssna på ljudböcker och oj så många böcker  jag lyssnat på under alla tusentals barnvagnspromenader!
För att inte tala om alla timmar jag spenderat i köket med en ljudbok som sällskap.. Det är aldrig så härligt att laga mat och baka som när man har en riktigt bra ljudbok att lyssna på!
bookbeat-3
Det finns ett par böcker jag gillat så mycket att jag faktiskt lyssnat på dom både två och tre gånger.
Serien om Hervor och Mirjam, skriven av Marianne Cedervall är ett exempel. Det var för övrigt den bokserien som lärde Axel att svära. Jag lyssnade på hela den serien när jag var hemma och mammaledig. En av karaktärerna svär ganska mycket och rätt som det var började Axel gå runt och svära. Jag blev sur på Sebastian som svär mycket mer hemma än vad jag gör och skyllde allt på honom. Tills jag kom på att det var från min ljudbok Axel fick de fina orden…. Ooppsss…
En annan bok jag nog lyssnat på tre gånger är Niceville av Kathryn Stockett. En himla klok, välskriven och intressant bok om hur det var  att vara hemhjälp i Mississippi under den begynnande medborgarrörelsen.
Serien om Mirjam och Hervor och Niceville, det är nog mina två bästa tips för dig som precis kommit igång med ljudböcker!
Har du några bra tips på böcker jag inte får missa i sommar?
 
bookbeat-2
En annan helt underbar sak med ljudböcker är att de så har underlättat  läggningen av barnen. Vi, eller Axel läser en saga, sedan slår vi på en ljudbok som pojkarna somnar till. Favoriterna sedan länge har varit Sune-böckerna. Då är det bara att sätta timer på appen och efter en stund sussar båda pojkarna sött.
 
Eftersom jag älskar det här med ljudböcker vill jag att ni också ska få chansen att lyssna på lite härliga böcker i sommar. Därför har jag världens bästa deal åt er ljudbokssugna! BookBeat är Bonniers nya prenumerationstjänst för ljudböcker i mobilen och surfplattan. Här får du tillgång till tusentalsböcker i olika genrer. Ladda ner dina favoriter och ta med till stranden, i hängmattan, på bilresan eller gör som jag, laga massa härlig sommarmat och lyssna på en spännande bok.
Därför får ni en hel månads fri lyssning på BookBeat, helt utan bindningstid! Använd rabattkoden: linneasskafferi, för att få tillgång till din gratismånad!  Du registrerar dig enkelt genom att klicka på länken ovan. När ni kommer till steg två i registreringen uppdateras erbjudandet från 14 dagar till en månad.
 
Erbjudandet gäller augusti ut.
I samarbete med BookBeat.

10
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★
7 år sedan

Vilka härliga böcker du tipsar om, perfekt för jag borde verkligen läsa mer än jag gör i sommar 🙂

Greensmoothiebowl

Nästa inlägg

Green smoothie bowl

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x