ANNONS

Paj till kräftskivan

/
västerbottenostpaj

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Nu är äntligen den underbara kräfttiden här! Jag verkligen älskar kräftor. Och så finns det ju så mycket gott att ha till dessa skaldjur.
Som paj tillexempel. Den allra mest klassiska av svenska pajer måste ju vara västerbottenostpaj. Så gott och det fungerar alltid liksom.

kräftpaj

Photographer: Sebastian Niemi Ca


En av mina absoluta favoriter när det kommer till matpajer är den här pajen med kräftstjärtar och fetaost. Superdupergod och passar ypperligt till kräftskivan.


kantarellpaj-1


Nu är ju den härliga kantarelltiden här och det är ju så himla gott att ha dom i paj! Kantarellpaj helt enkelt!

höstpaj

En härlig höstpaj, fylld med zucchini, svamp, tomat och lök. Superfupergod till kräftor!
Tyvärr är jag ganska ensam här hemma om att gilla kräftor, men kanske ska jag föreslå ändå att vi äter det imorgon.

Ser jag bara till att det finns massa godsaker att ha till, så äter säkert Sebastian ett par eller tre kräftor. Men å andra sidan, det blir fler kräftor över till mig 🙂
Har ni ätit några kräftor än i år? Vilket märke är godast i år?

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00