Paj till kräftskivan

västerbottenostpaj
Nu är äntligen den underbara kräfttiden här! Jag verkligen älskar kräftor. Och så finns det ju så mycket gott att ha till dessa skaldjur.
Som paj tillexempel. Den allra mest klassiska av svenska pajer måste ju vara västerbottenostpaj. Så gott och det fungerar alltid liksom.
kräftpaj
En av mina absoluta favoriter när det kommer till matpajer är den här pajen med kräftstjärtar och fetaost. Superdupergod och passar ypperligt till kräftskivan.
kantarellpaj-1
Nu är ju den härliga kantarelltiden här och det är ju så himla gott att ha dom i paj! Kantarellpaj helt enkelt!
höstpaj
En härlig höstpaj, fylld med zucchini, svamp, tomat och lök. Superfupergod till kräftor!
Tyvärr är jag ganska ensam här hemma om att gilla kräftor, men kanske ska jag föreslå ändå att vi äter det imorgon. Ser jag bara till att det finns massa godsaker att ha till, så äter säkert Sebastian ett par eller tre kräftor. Men å andra sidan, det blir fler kräftor över till mig 🙂
Har ni ätit några kräftor än i år? Vilket märke är godast i år?

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria Rönnervik
7 år sedan

Hej,
Jag håller på att skicka inbjudningar till bloggare eftersom jag har nystartat en blogg och jag vill gärna få många besökare. På bloggen tipsar och skriver jag om olika produkter med länkar till de olika webbbutikerma för de som tycker om onlineshopping. Samtidigt så inbjuder jag bloggare och andra vänner att vara mina referaler på neobux. På Neobux klickar man på annonser och får sedan betalt för det och ju fler referaler man har desto mera pengar kan man tjäna. Detta är en bra nyhet för dig så missa inte chansen att tjäna lite extra pengar samtidigt som du också hjälper mig att tjäna pengar. Du kan läsa mera om detta på deras hemsida (neobux.com). Du får gärna titta in på min blogg och också sprida dessa inbjudningar vidare till andra som du känner. Stort tack på förhand!
Maria

Smörgås

Nästa inlägg

Min favoritsmörgås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x