Nominera mig till Matbloggspriset 2016

nominera_matbloggspriset_223x355_007
Hej hallå alla fina läsare!
Nu börjar det dra ihop sig vet ni. Under året är det många galor och event för hela bloggsfären. Men i november, ja då har vi i matbloggsvärlden vår helt egna grej. På den årliga matmässan, Sthlm Foof & Wine (tidigare Mitt Kök) delas detta pris ut som består av flera olika kategorier, men det finns en kategori ni som läsare kan vara med och påverka och det är folkets val. Och vet ni, jag skulle bli så himla glad om ni la er röst på mig 🙂 Här kan ni gå in och nominera er favorit, som jag så klart hoppas är Linnéas Skafferi 🙂
Har ni möjlighet tycker jag absolut ni ska besöka denna mässa. 10-13 november går den av stapeln i år och är väl värd ett besök!
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rebecka
7 år sedan

Spännande, hoppas du vinner! 🙂

Stina på LOPPI
Stina på LOPPI
7 år sedan

Nominerat! 30 sekunder tog det 🙂

Ekenäsliv
7 år sedan

Nominerat 🙂

Lena
7 år sedan

Inspirerande och härlig blogg

vaniljrutor i långpanna

Nästa inlägg

Vaniljrutor i långpanna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x