Fredagssvep

annas pepparkakor
Äntligen fredag och idag kör vi ett litet fredagssvep tycker jag!
Ett varumärke som många förknippar med jul är Annas pepperkakor. Tunna, spröda pepparkakor som liksom smälter på tungan. De senaste åren har de tagit fram limited edition-pepparkakor så här inför jul. I år föll smaken på polkagris! Vad tror ni? Pepparkaka och polkagris, hiss eller diss?
Några som hakat på samma trend är ju Cloetta och deras juleskum. I år finns det nämligen med smak av  ”tomtegröt och kanel” Vad tror ni om det?
ägg
Temadagar har verkligen blivit ett populärt inslag i våra liv. Och varför inte känner jag. Tycker man det är anledning nog att lyxa till det lite så kör på! Idag är det äggets dag, så kanske kan en smarrig räkmacka med ägg få bli lyxen denna fredag?
TACOFREDAG4
Jag måste bara tipsa er om en av de roligaste bloggarna där ute just nu och tillika bloggkollega till mig här på Loppi! Nämligen Ett päron till morsa. Alla som har småbarn, har haft småbarn, ja eller känner någon som har småbarn kommer garanterat känna igen sig i de flesta situationer. Jag var till och med tvungen att fråga Teresa (som ligger bakom den här fantastiska bloggen) om hon varit och spionerat hemma hos oss! Igenkänningshumor när den är som bäst!
För fler bilder under temat ”fredagsmys” kan ni kika in här.
 
friggs
Så fort det blir höst går kunsumtionen av te upp ungefär 100% här hemma. Och varje höst sonderar jag terrängen, kollar igenom höstens alla nyheter på hyllan. Sist fick en förpackning av Friggs Matcha citronmeliss följa med hem. Men är väldigt sugen på att köpa hem alla de övriga på bilden också! Vilket är ditt favorit-te just nu? Har du några bra tips?
 
frukost
Sist men inte minst. Här hittar ni 5 tips på hur du får till en riktigt lyxig frukost i helgen. Det är ni värda, varenda en av er som kikar in här hos mig och lämnar så fina kommentarer och delar mina recept. För utan er läsare fanns det ingen blogg!
Just ja, ni glömmer väl inte bort att rösta på mig i Matbloggspriset? Allt ni behöver göra är att gilla den här bilden!
NI vet väl att förutom här på bloggen, så hittar ni mig även på Facebook och Instagram?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Katarina
7 år sedan

Pepparkaka med polkagris låter spännande. Jag dricker gärna matcha te från Pukka. Önskar dig en fin fredag, kram!

Jennifer D
7 år sedan

Pepparkaka med polkagris, jaa. Den ultimata pepparkaksätaren här hemma är sambon så det återstår att låta honom testa! 😀 Ska se om det finns i affären redan idag tror jag 🙂

Madeleine
Madeleine
7 år sedan

Tetips är grönt pyramidte med smak av äpple och mint (tror det är av märker Lipton). Såå himla gott te! //från en sann teoman😋

Budapestrulle

Nästa inlägg

Budapestrulle

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x