Halloweenspöken av maränger

halloweenspöken
 
Hejsan,
Idag tänkte jag tipsa er om ett litet sistaminuten-tips inför halloween. Nämligen små marängspöken. Superenkla att göra och barnen gillar dom skarpt! Det är ett enkelt pyssel som man gärna kan låta barnen vara med på också!
Allt du egentligen behöver är en påse färdiga maränger och en penna med ätbar färg. Förra året målade jag två stooora påsar maränger till halloweenfesten vi brukar ha för barnen där vi bor. Det tog sin lilla tid men barnen tyckte spökena var lite roliga 🙂
Måla ögon och mun i olika vinklar för att få olika uttryck på spökena. Enkelt men effektivt!
Andra roliga och enkla recept till halloween hittar ni här:
Små chokladmonster med ögon
Mumier och spindlar till halloween

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Per Morberg gryta

Nästa inlägg

Fredagssvep

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x