Godispåsar med personligt kort- perfekta presenten i jul!

 
 
smartphoto
Hej alla fina läsare!
Jag vet inte hur det är hos er, men här börjar jag (som varje år) bli lite stressad över att december snart är här. Allt jag skulle ha förberett och varit ute i så god tid med, just i år…
Varje år är det ju lite samma sak. Visst ja, vi ska på glöggkväll!! Vi måste kanske ha med något till värden eller värdinnan?
Lucia eller julavslutning på förskola och skola, vad ska vi ge fröknarna?
Och den där vännen du tycker lite extra mycket om som du så gärna skulle vilja ge lite uppskattning nu till jul.
Hur ska man hinna komma på bra, uppskattade och helst lite personliga saker att ge bort?
 
Var bara lugna! I år har jag knäckt nöten!
smartphoto-2
Jag beställde nämligen hem urfina godispåsar i cellofan med personliga kort till från smartphoto..
Du laddar enkelt upp ett kort från din dator och skriver dit din text. Det flins flera olika mallar att välja bland och du kan ändra typsnitt och färg på texten så det passar just dig.
Kanske blir det fint med en bild på barnen? Eller den ursöta hunden eller katten ni har? Eller varför inte en snygg bild på dig själv, vem skulle inte bli glad av det liksom 🙂
smartphoto-3
Fyll sedan cellofanpåsarna med något gott. Kanske lite julgodis eller kakor. Har du snålt om tid går det finfint att stoppa i ett par goda Dumle med pepparkakssmak eller varför inte ett par bitar riktigt lyxig och god choklad?
Och som pricken över i har jag ett finfint erbjudande från just smartphoto! Du kan nämligen få upp till 40% rabatt när du handlar hos dom. Du anger bara koden LOPPIJUL2016 när du ska betala. Erbjudandet gäller till och med 4/1-2017. Och det allra bästa, du kan använda koden flera gånger!
Förutom de här fina godispåsarna kan ni beställa hem fina etiketter, personliga kalendrar, fototavlor och massor av andra saker som passar perfekt att ge bort nu i jul! In och kika och lägg en beställning på stört!
 
Inlägget är i samarbete med smartphoto.

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Fikonmarmelad

Nästa inlägg

Fikonmarmelad

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x