Enkelt dukningstips till påsk

påskdukning
Hej alla härliga läsare!
Jag hoppas att ni alla känner av att det snart är lite påskledigt. Själv så höll jag på att försova mig rejält i morse, men vaknade i sista stund och vi kom i tid till förskolan!
Idag har jag haft besök av p4 Västmanland på förmiddagen och sen har jag försökt jobba undan så även jag kan ta lite påskledigt. Det är välbehövligt nu känner jag!
De senaste veckorna har bloggen fyllt still brädden av påskrecept. Allt från bästa påskmaten till buffén, till goda desserter och godis till tips på godaste drinken. Så nu tänkte jag att det kunde bli fint med lite fler tips på enkel påskdukning. Bilderna är från ett jobb jag gjorde åt vår lokaltidning nu till påsk med vegetariska alternativ till påskbuffén. Ni hittar reportaget i Sala Allehanda, men även VLT, Fagersta Posten och Nerkes Allehanda.
påskdukning
Känner man för en liten mer avslappnad stil är det superfint att ta linneservetter och bara rulla ihop lite slarvigt. Binda runt ett par varv med grövre tråd och fästa fast en fjäder i. Enkelt men väldigt fint!
Servetterna i tvättat linne har jag köpt på H&M Home, dom finns i flera mjuka pastellfärger och de superfiffiga fjädrarna som sitter på en liten klämma är ifrån ICA Hemma.
påskdukning
Jag älskar att mixa och matcha när jag dukar, det blir avslappnat och fint tycker jag. Tallrikarna har jag inhandlat på sencond handbutik för kanske en femma styck. Perfekt pris för tallrikar när man behöver dryga ut servisen lite om man blir många!
Tidigare i år har jag ju skrivit om mina 10 bästa tips för hur du lyckas med påskdukningen, dom hitta ni här. Jag tycker om att duka fint och har inte riktigt bestämt mig i hur dukningen ska se ut här hemma på påskafton i år. Kanske får alla ett personligt ägg, eller så blir det med fjädrar. Vi får helt enkelt se 🙂
Men nu vill jag önska er en helt fantastisk start på påskhelgen!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
nutellapraliner

Nästa inlägg

5 enkla recept på godis

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x