Goda ägg-rätter till brunchen

påsk brunch med smörgås
Hej alla!
Jag hoppas ni har en helt fantastisk påsk. Själv har jag passat på att sova lite ordentligt (somnade strax efter 21 i fredags och har fått sovmorgon varje morgon!), umgåtts med familjen och bara haft en himla skön påsk.
Idag tänkte jag tipsa om tre härliga recept ni kan laga om ni mot all förmodan råkar ha ägg över.
Kanske är det läge att bjuda familjen på en härlig brunch i morgon, som avslut på påskhelgen?
Jag letade lite i arkivet och hittade tre himla fina recept som skulle göra sig perfekt på påskbrunchen!
 
Först ut är de här superhärliga smörgåsarna. Lax, ägg och avokado, vilken underbar kombination va! Duka fram och låt var och en göra iordning sin supersmörgås!
äggsmörgås
Tips nummer två är den här uppdaterade varianten på äggmacka. Där du gör ett hål i brödet och låter ägget steka i. En kul variant som brukar bli himla uppskattat!
Ägg
Tips nummer tre är de här äggen som jag tillagat i muffinsform. De är verkligen supergoda och perfekt att duka fram på brunchen eller som en lättare lunch!
ett päron till morsa
Sedan utlovade jag ju lite härlig läsning så här under påskledigheten. Och om ni inte redan har besökt Ett päron till morsa, ja då är det ett måste! Och jag är faktiskt lite avundsjuk på er som inte redan följer henne, ni har flera timmar med underbar, hysteriskt rolig läsning framför er! Igenkänningshumorn är total. I allt från hur matsituationerna ser ut hemma med småbarn till det här med att få dom att sova, den där tv-tosan som ALLTID är försvunnen till de olika sätten man tvingas sova på när man har småbarn i sängen.
Sen såg jag att Nina gjort ett supersmarrigt lantbröd jag måste ta och testa någon dag här och stackars Jessica gav sig ut på en löprunda i solen, ja och det slutade inte alls bra!
Nu ska jag återgå till familjen och min kära syster som precis kom hem från Berlin. Ha en fortsatt riktigt fin påsk! Så hörs vi i morgon <3

5
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
linnea seidel

Nästa inlägg

9 saker om mig, varför jag sällan dricker alkohol och vad mitt drömyrke är!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x