ANNONS

Lyxig smörgås

lyxig smörgås polarbröd rosta dela
I samarbete med Polarbröd
Jag fortsätter mitt fina samarbete med Polarbröd och deras nyhet Rosta Dela. Förra gången gjorde jag klassiska smörgåsar med hemkokt jordgubbsmarmelad på. Idag tänkte jag lite annorlunda. Jag såg framför mig lyxiga smörgåsar med extra allt på. Smörgåsar att duka fram på helgens brunch. Där du hittar både sött och salt. Lyxiga smörgåsar som ser helt magiska ut. Men faktiskt inte är speciellt svåra att göra. För allt du behöver här för att lyckas är ett gott bröd, goda pålägg och lite fantasi!
polarbröd rosta dela
Rosta Dela är Polarbröds nyhet i brödhyllan. Ett bröd som du rostar, precis som det är och sedan delar. Då får du en frasig utsida och en varm mjuk insida. Perfekt att dela med någon du tycker om!
Brödet har blivit en storfavorit här hemma hos oss och vi har ätit det nästan varje helg sedan det kom ut i butik.
lyxig smörgås polarbröd rosta dela
Det här med att äta sötsaker till frukost är kanske något vi svenskar inte är så vana att göra. Men visst kan man få unna sig en frasig smörgås med både nutella och banan som avslut på en smaskig frukost eller brunch?  Det tycker jag absolut!
Duka upp massor av godsaker, låt sedan dina gäster rosta smörgåsarna själva och ha på av de saker de gillar allra bäst. På det viset får var och en bygga sig sina egna lyxsmörgåsar.
smörgås med nutella och banan
Banan och nutella är ju en sådan där oslagbar kombo tycker jag! Och med det frasiga brödet till blir det en ren fullträff!
På mina lyxiga smörgåsar hade jag följande:

  • Nutella, banan och svarta sesamfrön
  • Färskost, rökt lax och ärtskott
  • Färskost, krasse och tomat –min favorit!!
  • Färskost och hallon
  • Färskost, groddar, tomat
  • Färskost och jordgubbar

Andra saker som är goda att ha på smörgåsarna är avokado, ägg, räkor eller hummus. Vilken lyx att få äta smörgåsar som dessa på en fint uppdukad brunch!
 
Bilder:Linnéa Seidel

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Susanna
Susanna
7 år sedan

Kanske det jag längtar mest efter tills jag kommer hem till Sverige är just bröd! Och jag älskar polarkakor!!

vegetarisk pytt i panna

Nästa inlägg

Vegetarisk pytt i panna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x