Att få ha Claudia som kollega

claudia galli concha

Att arbeta som influencer kan ibland vara ett ganska ensamt yrke. Man når dagligen ut till flera tusentals människor, men ibland kan jag sakna att ha kollegor nära att bolla saker med. Personer som sitter i samma sits och upplever samma problem. Eller att ha någon som verkligen förstår hur häftigt det är när man lyckas ro hem ett fint jobb, eller när man levererar bra siffror.

Men efter att jag valde att börja blogga på Loppi så har det där ändrats lite, för helt plötsligt har jag fått ett helt gäng kollegor! Även om vi inte skriver som samma saker eller ens sitter i samma stad, så arbetar vi alla mot samma mål. Och en av mina kollegor som man alltid kan vända sig till, som alltid inspirerar, som lyckas med att få karriären, familjen och kärleken att fungera, som varit med och skrivit en film som berörde så djupt och som alltid kan komma med lite fint skvaller om man så behöver det, ja det är Claudia Gali Concha. Fler av er känner säkert igen henne från Skilda världar, Fjällbacka-serien eller en av Sune-filmerna.
Claudia bloggar precis som jag på Loppi och hos henne får man följa med i hennes vardag. Som hon tillbringar tillsammans med sina två helt underbara barn. För samtidigt som hon jobbar med allt ifrån sin egna barn-kollektion, bloggar och arbetar inom tv, så är hon mamma på heltid till sina två charmtroll! Kanske är det det som jag imponeras av mest. Att ständigt vara närvarande för sina barn, men ändå få så mycket gjort! Imponerande!

linnea seidel claudia gali concha

Så mycket härligt driv i denna människa och jag är verkligen glad att jag lärt känna dig under det senaste året Claudia!
Kolla in hennes blogg och instagram för massa härlig inspiration, i allt från barnkläder till det här med att verkligen arbeta med sin dröm!

Nu ska vi fortsätta fixa med alla bröllopsförberedelser, ni kommer hitta massa bilder och filmer på Insta Stories, så in och kolla under dagen om ni är nyfikna 🙂

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
hemmagjorda fiskpinnar i ugn

Nästa inlägg

Fiskpinnar i ugn

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x