Frågestund!!

brunch

FRÅGESTUND!

Nu var det riktigt länge sedan vi hade en liten frågestund här i bloggen. Där ni får möjlighet att ställa de frågor ni undrar över! Stort som smått. Om mitt jobb, om mig, när drar jag ingång med youtube, om vad jag har för mig, kommer det bli en podd, eller om ni har några frågor kring recept, bilder eller så.
Det trillar då och då in frågor här på bloggen, jag försöker alltid svara men ibland kommer det annat emellan tyvärr!

vinbärskaka med flagad mandel, mandelmassa och hyvlat smör

I samma veva tänkte jag också passa på att fråga ER lite saker. Snart är det dags att sätta sig med planeringen för 2018. Vad ska hända under året, vilka är mina mål och drömmar. Så då undrar JAG:

  • Vad vill ni läsa om här på Linnéas Skafferi? Bakning, vego, vardagsmat, barnmat, kött, tips & trix? Vad är DU intresserad av?
  • Om jag skulle satsa på YouTube, vad skulle ni vilja se där?
  • Om jag startade en podd, vad skulle ni vilja att den handlade om?
  • Vilka andra kanaler följer ni mig i? Vet ni att jag finns både på instagram och Facebook?
  • Hur hittade du hit till bloggen?

 
Nu ska jag stänga ner datorn för en stund och försöka njuta ev en lite ledig fredag i det väldigt fina vädret som kom efter gårdagens oväder! Var nästan lite läskigt att gå och lägga sig när det blåste och regnade så ute! Men nu skiner solen från en blå himmel och det ser ut att bli en riktigt fin höstdag här i Sala. Vi fredagspeppar till tusen då jag och mina små pojkar är ensamma ikväll. Det blir Idol, och mys i soffan för hela slanten! Vad har ni för er denna härliga fredag?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma T
6 år sedan

Min fråga lyfter du själv 🙂 Skulle gärna höra podd!
Youtube använder jag inte alls, men en podd hade varit toppen! Gärna om mat i vardagen, snabba tips, familjeanpassat, smakkombinationer. Mindre finkrog och mer vardag!

kristina dahl
kristina dahl
6 år sedan

Önskar mig tips om god mat att laga på torpet. Har en kokplatta. Liten enkel ugn och micro. Grill ute. Till vardags är vi bara två personer. Önskan är enkelt att laga och lite disk.

Ida Erlandsson
Ida Erlandsson
6 år sedan

Jag vill gärna läsa mer om hälsosamma recept som samtidigt i te kostar skjortan. Gärna att du lyfter fram säsongsgrönsaker.

Sofie
Sofie
6 år sedan

Följer både blogg och Instagram, men hittade dig via instagram och tips från annat konto om jag minns rätt. Jag tycker dina recept är så härliga men skulle önska kanske lite temaveckor eller liknande. Älskar din blandning men en som jag med en son med mjölkprotei-, ägg- och soja allergi skulle jag gärna se en sån temavecka. Eller smoothie vecka, frukosttema etc. Förstår att så specifikt önskemål som jag har blir svårt men kanske tema veckor kunde hjälpa fler som mig med olika kostrestriktioner. Ha en fin helg!

Caroline
Caroline
6 år sedan

Har inte någon direkt fråga till dig men svarar gärna på dina frågor.
Jag önskar att läsa om bakning, både kakor och bröd men även lätta efterrätter.
Jag vill även läsa om mat för hela familjen, vissa rätter kan få ta tid andra kanske man kan förbereda eller helt enkelt gå snabbt att laga.
Tips och trix uppskattas alltid.
Helldte youtube än en podd. Där kan du visa tips och trix eller andra saker som du har gjort i ditt kök.
Följer dig på Instagram och har läst bloggen till och från under 2 år.

Solin
Solin
6 år sedan

Gärna mera vego, och barnvänligt! Tips och trix är kul också! Ska bli kul att följa😁 Kram

Anna
Anna
6 år sedan

Jag försöker nu utesluta socker, faller lätt i sockerberoende och går upp i vikt. Läser därför gärna om hälsosam mat som inte höjer blodsockret så mycket. Enkel vardagsmat som är lätt att göra och inte heller dyr. Säsongsmat intresserar också. Hur man inkluderar mer grönsaker i maten, sallader osv…Tycker mycket om din blogg och är säker jag gillar den även i framtiden. Tack för bra arbete! 🙂

Louise
Louise
6 år sedan

Jag undrar om du gått någon utbildning eller vad du är utbildad till? Någon utbildning om mat? Har du någon utbildning i foto eller självlärd? Har du något tips om foto och redigering? 😊

Karin
Karin
6 år sedan

Gärna en podd om enkel och god vardagsmat. Gärna mycket vegetariskt och sånt som kan uppskattas av barn. Jag skulle också tycka det var kul med teman av typen koka soppa på en spik, helt enkelt bra tips när kassan är skral.

AnnaSmyckeform
6 år sedan

Jag skulle vilja läsa om vardagsmat, vego, barnmat och såklart sötsaker 🙂

chokladfluff med geisha chokladmousse

Nästa inlägg

Enkel dessert på 2 ingredienser- chokladfluff

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x