Julklappsjakten

Lucka #2 Linnea
Äntligen är vi inne i december! Och idag har det blivit min tur att ansvara för en lucka i julklappsjakten här på Loppi! Alltså, så otroligt många fina tävlingar ni har att se fram emot här under december! Det fina är att ni enkelt kan följa klappjakten genom våra bloggar då vi alltid länkar vidare till den blogg där nästa lucka öppnas. Fiffigt va?
Jag har fått äran att få dagens julklappsjakt tillsammans med ett företag jag samarbetat tidigare i år, nämligen ICA foto. Där kan du själv skapa de mest personliga julklapparna! Hos ICA foto kan du göra snygga personliga mobilskal, muggar, kalendrar och mycket mer.
 
ica fotobok
Eller så gör du som jag gjorde i somras, då skapade jag nämligen min fina receptbok med massor av bilder och recept här från bloggen. Så roligt att göra! Och ett perfekt sätt att göra något av alla bilder man har.
 
Och nu vill jag ju såklart att ni också ska få möjlighet att skapa era egna fantastiska julklappar hos ICA foto! Därför är det så kul att få presentera den här tävlingen!
 
Nu har jag dragit vinnaren i min lucka och vinnaren av ett presentkort värde 1000 kr hos ICA foto är Paola! 
Paola vann med motiveringen ”Hej Linnea! Min dotter går andra året på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Hon har ett UF-företag och bakar på beställning, och hon jobbar lite med catering. En annan stor passion är matfotografering! Hon har sparat ihop till en egen systemkamera, och jag vet hur gärna hon skulle vilja göra en matkalender eller fotobok. Detta vore den bästa julklappen jag kunde ge henne!”
Grattis Paola! 🙂

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika Mayertz
Annika Mayertz
6 år sedan

Åh detta skulle passa mig perfekt! Min man och jag var i New York i våras, en drömresa för oss båda som vi drömt om i 14 år…. Jag har inte tagit hand om bilderna därifrån men med detta presentkort skulle jag äntligen ta tag i det. 😊

Ida
Ida
6 år sedan

Att få föreviga mina två skatter Lea och Alfreds första år genom fotoalbum vore fantastiskt att få möjlighet till. Låta dem få bläddra, fundera och få se allt dem varit med om sina första år. Jag själv uppskattar mina egna album från min barndom och vill även att mina barn ska få denna möjlighet så att vi tillsammans kan dokumentera deras första tid i livet.

lisa
lisa
6 år sedan

Varje år går jag och mina kusiner ihop och köper en kalender till mormor i julklapp med bilder på alla oss barnbarn. Vi brukar alltid beställa den hos ICAfoto och ett presentkort skulle bidra till den julklappen och något extra till henne just denna jul!

Daisy
Daisy
6 år sedan

Ingen vuxen i vår familj vill ha julklappar MEN en kalender eller lite fotografier på barn/barnbarn/barnbarnsbarn går alltid hem. Skulle bli kalendrar av hela slanten på släktens alla härliga barn och ge till varje familj.

AnnBritt
AnnBritt
6 år sedan

Mina 2 flickor har jag gjort böcker till om deras första år! En vinst i denna tävling skulle öka chanserna för att min yngste pojke, som har hunnit fylla 3 också kan få en bok!! Bilder saknas inte och med ett presentkort ökar absolut inspirationen!

Annie
Annie
6 år sedan

Jag skulle definitivt göra en kokbok, blev såå inspirerad av den när du la upp det inlägget tidigare., var tom inne och kollade på deras hemsida… anledning är att jag vill skapa en bok med alla min favoriter som jag sen kan använda tillsammans med mina barn och förhoppningvis föra över mitt intresse o mina recept till dem…

Anna Sandström
Anna Sandström
6 år sedan

Vilken bra tävling! Jag håller på att välja roliga fotopresenter till min dotters mormor och farmor. Kanske också en rolig fotokalender hem…

Linnea
Linnea
6 år sedan

Skulle passa perfekt då jag knäpper mycket kort men framkallar allt för sällan 🙂

Josefin Holmqvist
Josefin Holmqvist
6 år sedan

Härlig tävling!
Jag ligger 4 år efter med album här hemma. Endast största tjejen har en fotobok från sitt första år. Andra barnet har inte ens fått någon än, känns hemskt. Så nu har jag ungefär 1800 bilder att sätta in i album och fotoböcker är det bästa! Dottern älskar sin. Och finns det något mysigare än att mysa i soffan med ett album och se på allt man upplevt tillsammans?

Sara Lindqvist
Sara Lindqvist
6 år sedan

Att få skapa egna böcker från speciella stunder med ljuva minnen, kan verkligen ge krydda när gråa dagar tynger våra sinnen. För även om livet som oftast positivt är, en bildkavalkad med kärlek, värme och fina människor vi gärna håller kär.

Marina P
Marina P
6 år sedan

Vi kommer snart att flytta utomlands pga jobb, bort från alla nära och kära. Det skulle vara så fint att få vinna detta presentkort på ICA foto så att vi skulle kunna skapa ett album med foton på alla våra nära. På så sätt får vi med oss en bit av dem när vi flyttar och kan ta fram när det känns ensamt och vi saknar dem.

Siri
Siri
6 år sedan

Vad kul! Min dotter skulle bli överlycklig av en snöglob med sig själv som åker skidor som motiv! Jag har tänkt att ge bort en fotobok över min bästa väns bröllop i julklapp till henne och detta skulle definitivt vara väldigt passande just nu!

Kim
Kim
6 år sedan

Jag skulle göra en fin fotobok till barnen. Dokumentera glada och härliga minnen känns mer och mer viktigt då vår äldsta har en genetisk mycket sällsynt sjukdom. Vi vet inte hur det kommer påverka honom framöver, men det blir mycket sjukhus, mediciner, terapi, rehabilitering osv. Om vi vinner det här kanske det äntligen kan bli av att tömma mobilen!
Ha en fortsatt fin adventshelg!

Jagoda
Jagoda
6 år sedan

Wiho! Vad spännande 😍 gamla foton & bilder tar alltid en stor plats i mitt hjärta. Att framkalla gamla minne är en jättestor grej för mig. Att kunna se ens nära och kära ( även dom som inte finns kvar nära längre) fint inramade betyder så mycket. En fin grej både för ögonen & även för själen ❤️ I år skulle jag vilja framkalla en fotobok till min mamma. Jag tänkte samla ihop bilder på mig & min bror men även bilder från hennes barndom. Hon hade älskat det ❤️
Håller tummarna & hoppas på vinst❤️
Kram❤️

Marie
Marie
6 år sedan

Som småbarnsförälder och student finns inte mycket energi eller pengar över. Tyvärr har det gått ut över min och mannens relation på sistone. Jag skulle vilja vinna för att göra en fotobok till honom och mig, för att påminna oss om allt det fina vi upplevt och förhoppningsvis kommer få uppleva tillsammans och med barnen. Det hade blivit en riktigt bra julklapp åt honom/oss ❤️

Elisabet Carlborg
Elisabet Carlborg
6 år sedan

Över släkt och vänner jag strössla vill
foton på barnen och mer därtill.
Mobilskal, kalender och canvas blir kul.
Och muggar till alla så här till jul!

Angelica Skålberg
6 år sedan

Jag skulle behöva vinna för att jag inte har hunnit framkalla bilder sen innan minsta ungen fyllde 1. Han är 2 år nu och jag vet inte ens vart jag ska börja med alla bilder 😅 men tanken på att göra en ”årsbok” skulle kanske förverkligas då 🍀📸

Angelica Skålberg
6 år sedan

Jag skulle behöva vinna för att jag inte har hunnit framkalla bilder sen innan minsta ungen fyllde 1. Han är 2 år nu och jag vet inte ens vart jag ska börja med alla bilde. Men tanken på att göra en ”årsbok” skulle kanske förverkligas då.

Evelina
Evelina
6 år sedan

Med ett barn på 15 månader och med ett till på väg så blir det en hel del foton som dessvärre oftast blir kvar i telefon/dator. Vore roligt att framkalla ett gäng bilder och skapa en fotobok. Dessutom kanske göra en härlig julklapp till mor- och farföräldrar!!

Alexandra
Alexandra
6 år sedan

Hade gärna vunnit och kunnat göra antingen en fin julklapp eller ett album när vi kommer hem från en familjeresa från Kuba i januari. Hade varit trevlig när ekonomin inte är så kul efter en sjukskrivning och en man som studerar

Julia
Julia
6 år sedan

Jag är född 1996 och har alla mina bilder digitalt. Det skulle vara så roligt att beställa en fin fotobok med bilder från mina tonår att kunna bläddra i!

Malin P
Malin P
6 år sedan

Åh detta vore perfekt! Har så mycket bilder på kameran från resor som jag skulle vilja göra fina fotoböcker av 🙂 Sen fick vi en liten dotter i februari i år och det vore så roligt att få ge hennes farmor och morfar något fint med henne på.

Sarah
Sarah
6 år sedan

Varje vecka skickar jag ett vykort med ett foto på min lilla Lennox till hans gammelfarmor och gammelfarfar som båda är över 95. Dom säger att Lennox gett dom styrkan och glädjen att leva några år till. Att få se dom med sitt barnbarnsbarn är fantastiskt och att få möjlighet genom denna tävling att ge en personlig fotopresent på deras lilla favorit kille skulle vara magiskt.

Anna
Anna
6 år sedan

Så många fina bilder som svävar i cyberrymdens lagringsmoln. Önskar få uppleva dem om och om igen tack vare ICAphoto.

Ann-Sofie Ericsson
Ann-Sofie Ericsson
6 år sedan

Alla kort jag tar på mina tre älskade barnbarn skulle jag samla i en kusinfotobok., Så mysigt för stora och små att samlas kring!

Maria Carlman
Maria Carlman
6 år sedan

Jag skulle helt klart göra en egen kokbok med mina favoritrecept, både till mig och barnen. Recept som blivit tradition, recept som jag fått av min mamma 🤗 Recept som vi i familjen har skapat.

Paola
Paola
6 år sedan

Hej Linnea! Min dotter går andra året på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Hon har ett UF-företag och bakar på beställning, och hon jobbar lite med catering. En annan stor passion är matfotografering! Hon har sparat ihop till en egen systemkamera, och jag vet hur gärna hon skulle vilja göra en matkalender eller fotobok. Detta vore den bästa julklappen jag kunde ge henne!

Emma
Emma
6 år sedan

Åh! Min förebild, min klippa, min mamma förlorade sin älskade hund nyligen och han var bokstavligt talat som hennes bebis. Var alltid med oavsett vad hon skulle göra och nu är det så tomt hos mina föräldrar. De är förkrossade och mamma gråter så fort vi pratar om han. Tänk att få framkalla en fin minnesbok till henne med bilder på vår förlorade familjemedlem.. Åååh vilken julklapp det vore!! Hoppas så!

Jessica Sundberg
6 år sedan

Jag har länge tänkt göra fotoböcker till mina barn med kort från deras barndom. Har jag turen med mig kan detta äntligen bli verklighet!

Angelica
6 år sedan

Jag skulle så gärna vilja ge fotoböcker till mina föräldrar med bilder på barnen! Vi bor i olika länder och ses så sällan och en fotobok skulle verkligen vara den perfekta julklappen!

Emely
Emely
6 år sedan

Åh, härlig tävling!
Jag ska bege mig utomlands, och önskar därför ta med mig världens bästa fotobok så att jag kan bli alldeles varm i kroppen av att titta på min fantastiska familj och husdjuren såklart!

Annica L
Annica L
6 år sedan

Skulle vilja göra en fotobok över dotterns första år , har på syskonen men inte på henne.

Susanne Sigården
6 år sedan

Jag vill göra en bok på bår familj, 2 vuxna, 3 barn och en kanin. Den vill vi skicka till barnens gammelfaster i Stockholm som vi träffar alldeles för sällan. Hon har ingen egen familj, alltså man och barn.
Hon ber ofta om tryckta bilder på oss och framför allt barnen, på fotopapper, istället för på nätet. Hon skulle bli SÅ glad över en hel bok med sina skatter!

Pia Svensson
Pia Svensson
6 år sedan

Hejsan <3<3<3<3<3
Jag älskar att ge bort julklappar 🙂 Detta här kallar jag för karma shopping: Man får tillbaka för allt man handlar på nätet. dessa sidor tycker jag bäst om <3<3<3: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
Kram och lycka till <3<3<3

pepparkakssnittar

Nästa inlägg

Pepparkakssnittar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x