5 goda fiskrecept

hemmagjorda fiskpinnar i ugn
Även om första advent har passerat och vi nu så snött får börja frossa i allt gott julen för med sig måste vi ju fortfarande äta helt vanlig vardagsmat i veckorna. En kan ju inte äta julmat från första december till jul, det är ju liksom lite ohållbart. Därför tipsar jag idag om 5 goda fiskrecept. Många har svårt för att hitta på nya sätt att servera fisk, därför bjuder jag idag på allt från hemgjorda fiskpinnar, till fisksoppa med saffran och fiskgratäng. Det ena godare än det andra om du frågar mig 🙂
 
Först ut är fiskpinnarna. Så otroligt gott, men framförallt enkelt att göra själv! Jag tillagar alltid mina i ugnen, inget stekande, inget vändande och trixande. Bara fina små goda fiskpinnar <3
fisksoppa med saffran
En annan riktigt god fiskrätt är fisksoppa med saffran. Kanske inte en vardagsrätt, men passar utmärkt som fredagsmys eller varför inte som en god förrätt så här i adventstider! Saffran i mat kan vara lite klurigt. Men i fisksoppa är det bara så gott tycker jag!
fylld lax i ugn
Senaste favoriten hemma hos oss är fylld lax i ugn. Här har jag fyllt laxen med röd pesto och fetaost. En klockren och väldigt bra kombination som ni bara måste testa!
fisk i ugn med skagenröra
Den här fisken med skagenröra är en storfavorit hos många och jag har fått massor av uppskattande kommentarer om denna. En riktig vardagsfavorit hos oss!
fiskgratäng
Fiskgratäng. Många har väldigt dåliga barndomsminnen och ryser nästan lite vid blotta tanken kring denna maträtt. MEN det finns ju så många goda varianter man kan göra av fiskgratäng. Här med en riktigt god sås och ett krämigt broccolimos. MUMS så gott!
chokladmousse med pepparkakssmak
Vi är ju ändå inne i december. Glöggmingel, glöttträffar och julbort avlöser varandra. Och vad passar då bättre än chokladmousse med pepparkakssmak? Så gott! Perfekt till efterrätt, eller gör i små glas och servera på glöggträffen. MUMS!
 
Ha en riktigt härlig start på veckan mina vänner <3
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lucka #2 Linnea

Nästa inlägg

Julklappsjakten

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x