Idag firar vi!


Trots gårdagens fotbollsförlust, så är idag en dag vi firar här hemma. Av två anledningar. För det fösta så är det min födelsedag idag! Hipp hurra för mig som blir 31 år gammal idag. 31 känns betydligt mer än 30. Fast skulle någon fråga så är jag 27..
8 juli har även sedan förra året fått en ny innebörd för oss. Det är nämligen vår bröllopsdag. Så idag firar vi 1 år som gifta! Det känns som en evighet sedan, men samtidigt som igår. All planering, alla förberedelser och så kom dagen. Dagen jag fyllde 30 och vi gifte oss. Jag har inte delat med mig så mycket från bröllopet här på Linnéas Skafferi, men tänkte ge er ett par glimtar från dagen.

Hela brudföljet på väg mot kyrkan. Vi valde att gifta oss i Sätra Brunn, strax utanför Sala. Det är en gammal kurort i otroligt fin miljö.

Första kyssen som helt nygifta <3

Min syster Sara sjöng För dig av Lars Winnerbäck och Vem kan vara lyckligare än vi av Stina Svensson. Och sedan spelade min pappa Henrik Ed Sheerans Thinking out loud på trumpet. Jag har försökt ladda upp en video på en av låtarna, men får inte riktigt till det. Men kan säga att inte ett öga var torrt i kyrkan. Som ingångsmusik valde vi The river flows in you och när vi gick ut spelades Love me like you do, båda på piano.

Vi har under så många år planerat att gifta oss. Men har aldrig kunnat komma överens om var. Jag ville gifta mig i kyrkan men det ville inte Sebastian. Så vi kompromissade och gifte oss i.. kyrkan 🙂 Fin start på ett lyckligt äktenskap känner jag.
Skämt å sido, så är Brunnskyrkan väldigt ljus och fin och passar perfekt till ett sommarbröllop!

Här sitter vi i bilen på väg från kyrkan till festen. Precis helt nygifta <3

Har man bröllopsfesten på en loge, ja då får man räkna med utedass! Men faktiskt var det otroligt smidigt när man skulle ta med hela klänningen och allt på toa. Gott om utrymme för tärnorna att hjälpa till var det också!

Min bästa vän Anna och min syster Sara var mina tärnor. Min fina Anna fixade min make up och jag är så nöjd. Helt perfekt blev det <3

Hela brudföljet. Björn, Robert, Sebastians bror William, Sebastian, jag, Anna och min syster Sara.

Min syster Sara som är florist i grunden gjorde min bukett och fixade alla dekorationer. Tyvärr var de pioner vi förbeställt så sjukt små och vi var visst inte de enda som skulle gifta oss den här helgen. För det fanns inte en pion att få tag i. Som tur var kunde hon åka till mammas vän Gun som hade massor av vackra pioner i sin trädgård. Så tack Gun för att du räddade vår dag <3
 
Det låter kanske lite klyschigt, men det var verkligen en helt magisk dag. Så mycket känslor, så många fina människor. En dag vi verkligen ser tillbaka på med kärlek!
Är ni intresserade av fler bilder kan jag göra ett till inlägg lite längre fram, men nu ska vi packa väskorna för en natt på The Stram Hotel!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kristine
6 år sedan

Beautiful photo 🙂

Hemmarecept
6 år sedan

Vilka underbara bilder!

Diti
Diti
6 år sedan

Grattis!!! Så fina bilder och så fina ni er tillsammans!

frukost parfait

Nästa inlägg

5 recept på sommarfrukost

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x