Nyårslista 2018/2019


Istället för att göra en årsresumé, eller skriva långa listor om vad som varit bra eller dåligt med 2018, så har jag gjort så här i år. 6 listor, 3 för 2018 och 3 för 2019. Jag tänker att det blir enkelt att gå tillbaka och se vad jag vill att 2019 ska innehålla. Men också saker jag inte vill ta mig med in i 2019. Och sen om ett år se hur det gick med den saken..
Listorna hittar ni på min instagram, om ni också vill använda er av dom 🙂

  
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
3 år sedan

[…] ”nyårslista” redan i början av december, men idag tänkte jag sno en ganska bra idé härifrån och sammanfatta året i ett antal kortare […]

halloumisnittar med päron nyår, förrätt snittar

Nästa inlägg

Halloumisnittar med päron

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x