Film och serietips

inlägget innehåller reklamlänkar

smoothie bowl med mango mellanmål
Hej sköna söndag.
Vilken härlig helg det blev här hemma tillslut. Fredagen slutade i kaos då Isac fick flera hysteriska raseriutbrott som varade så länge. Men mina föräldrar tog grabbarna i lördags och hade en mysig eftermiddag och kväll med dom. Så jag och Sebastian passade på att tjuvbada hos grannen som är på semester, hyra film och äta framför tv´n. Det gör vi alltid när barnen är borta. Liksom lite lyx. Och det är ju så skönt att ha barnvakt utan att man ska göra något speciellt. Bara vara hemma i lugn och ro. Helt fantastiskt. I lördags frågade jag er om lite film eller serietips på instagram. Och ni var så många som delade med er. Men ni var också en hel del som ville ta del av tipsen. Så jag tänkte att det var enklast att skriva allt i ett inlägg istället.
VitaBoost High Speed blender 1600 W Svart linneas skafferi
Men jag vill också passa på att svara på en fråga jag får väldigt ofta. Och det är vilken blender jag använder. Jag testar just nu den här från Bosch som jag fått låna från Cervera. Alltså jag är helt kär! Den klarar utan problem att mixa helt frysta bär. Vilket jag vet att många har problem med. Soppor mixas lätt helt släta och den är enkel att rengöra. Så den kan jag varmt rekommendera <3 Så använder man denna och gör smoothien på bilden ovan, ja då behöver inte mangon vara halvtinad. Det är bara att lägga i den fryst och mixa!
Men till film och serietipsen då. Det här var vad jag fick in igår:
Serier:

 • Outlander
 • You
 • Blindspot
 • Body guard
 • Designated survivor
 • Vår tid är nu
 • Ozark
 • True detective
 • Billions
 • La casa de papel
 • Andra åket
 • Band of Brothers

Filmer:

 • Bird box
 • Spartacus
 • Three billboard outside ebbing missouri
 • Darkest hour
 • Call me by your name

Ni tipsade överlägset mest om serien You och filmen Bird Box. Båda finns på Netflix! Just nu har vi ett par avsnitt av Designated survivor kvar, sedan tar vi nog oss an You. Så tusen tack för det tipset!
 
 
I morgon är det många som kör igång efter julledigheten. Här hemma varar jullovet ända till på onsdag. Så nu gäller det att pressa ur det sista vi kan ur de här lediga dagarna!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
Hanna
5 år sedan

Vi gör exakt samma sak när vi plötsligt får oplanerad barnvakt – god mat & sofhäng!
Tufft med en liten med raseriutbrott, vi har en tjej som också får massa utbrott och skriker helt galet. Det är verkligen energikrävande och dränerande så jag förstår verkligen att spontan barnvakt dagen efter var skönt.
Hoppas ni får lugna sköna sista dagar på jullovet. Tack för alla härlig inspiration & goda recept!

OIivia
OIivia
5 år sedan

Åh ja Outlander är helt fantastisk!!! Kan också rekommendera Continuum och Timeless

jäsa över natten

Nästa inlägg

6 goda frukostar till helgen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x