3 favoritsmoothies till frukost

smoothie blåbär swirl
 
Nu sitter vi på tåget hem. De här två senaste veckorna har inte alls riktigt blivit som jag tänkt mig. Man kan säga att livet och en envis bacill kom i vägen. Först blev Isac dålig, sen jag. Men i torsdags försvann febern nästan och jag blev människa igen. Som tur var, eftersom jag om min bästis hade en hel helg i Göteborg bokad. Men vi har haft en så härligt, lugn och skön helg. Massa god mat, strosat i butiker, kollat på film på rummet och frossat i hotellfrukost. Och pratat, Hur man efter 25 års vänskap fortfarande kan ha så mycket att prata om?
I morgon har jag så otroligt mycket jobb at ta tag i. Så jag tänker mig att jag får ta ett djupt andetag, göra en stor, mättande smoothie och bara beta av det! Som att riva av ett plåster ungefär. Jag vet att vi har massa bär i frysen, så det känns som en bra start på dagen liksom. Kanske blir det en frukostsmoothie med bär?
chokladsmoothie
Eller den här. Chokladsmoothie! Helt klart en favorit. Vem älskar inte att få äta choklad till frukost liksom.
superkryddor, smoothie kockens kryddor
Eller kanske en liten vitaminbomb i form av en smoothie med superkryddor! Mango, apelsin och kanel är verkligen en favoritkombo! Mums så gott! Kanske måste det bli en smoothie redan ikväll. Vi får helt enkelt se 🙂
Jag hoppas ni haft en fin vecka och en bra helg. Laddade med energi och sol. Vi har iallafall haft sol och fint i Göteborg!
 

4
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
oral b linneas skafferi

Nästa inlägg

Resultatet efter 4 veckor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x