ANNONS

Testa Simple Feast- middag på 10 minuter

i betalt samarbete med Simple Feast

veganska räPer, vegansk matkasse, vegansk mat, vegetarisk mat.
Jag fortsätter att testa mig igenom Simple Feast otroligt smarta och bekväma koncept. Där du får en vegetarisk eller vegansk matkasse levererad hem till dörren. En matkasse som innehåller 3 måltider som är förberedda så pass mycket att det bara tar dig cirka 10 minuter att få maten på bordet. Det har helt enkelt aldrig varit enklare att äta vegetarisk mat!
Jag älskar verkligen tanken bakom denna smarta matkasse. Att du ska ska kunna ställa vällagad, näringsrik och god mat på bordet. Utan att tumma på kvalité, smak eller något annat som känns viktigt. Dessutom är det här en matkasse som passar alla. För om du är ovan i köket så är det så få steg du själv måste göra hemma i köket och instruktionerna är otroligt enkla att följa. Är du å andra sidan som jag, lite mer van i köket hittar du massor av inspiration till egna recept genom att testa deras matkasse!
veganska räPer, vegansk matkasse, vegansk mat, vegetarisk mat.
Recepten är alla växtbaserade, men du kan själv välja om du vill ha en vegansk eller vegetarisk matkasse. Alla de delar av måltiderna som är förberedda kommer förpackade och enkelt uppmärkta som ni ser på bilden. Så det inte är någon tvekan om vilka olika delar som hör ihop och ska serveras tillsammans.
Hos Simple Feast kan du dessutom välja mellan två olika inriktningar på matkassarna. En matkasse är lite mer anpassad för barnfamiljerna och heter family Feast. Medan Green Feast är orginalkassen, en matkasse för dig som vill äta gott, grönt och bekvämt helt enkelt!
veganska räPer, vegansk matkasse, vegansk mat, vegetarisk mat.
Det känns rätt fint, att kunna servera kikärtsbiffar med kall potatissallad en helt vanlig vardag. Och inte ha stått i köket i mer än 10 minuter. Det om något är att ha knäckt koden för att lösa vardagspusslandet känner jag. En perfekt lösning att ta till de veckor man i förväg vet om kommer bli stressiga. För även om det känns långt till vardagen så här mitt i semestern så vet jag att de där dagarna och veckorna kommer. När man helt enkelt inte räcker till och får ihop vardagen. Då får Simple Feast bli min räddning!
Vill du också testa på denna otroligt smarta matkasse? Koden LINNEA10 ger er 10% på första beställningen hos Simple Feast. Så passa på att testa denna tjänst redan nu i sommar!

2
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
rödbetsbourguignon fiskars

Nästa inlägg

Vilken är den bästa stekpannan?

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x