ANNONS

Käka grönt med Simple Feast

I betalt samarbete med Simple Feast

 veganska räPer, vegansk matkasse, vegansk mat, vegetarisk mat.
Min resa med Simple Feast fortsätter, denna smarta tjänst som hjälper dig få vällagad, näringsrik och god mat på bordet på 10 minuter, genom att köpa deras veganska eller vegetariska matkasse. Denna matkasse innehåller 3 måltider där stora delar av maten är förberedd, så din insats i köket blir minimal. Hur bra som helst!
Alla råvaror rätter som kommer i matkassen från Simple Feast är ekologiska och i säsong. Sådant som är viktigt för mig. Sedan gillar jag att det i receptet stod 1/2 kålhuvud. Och det var faktiskt bara den mängden kål med i kassen. Risken är annars stor att resterande mängd kål kanske blir kvar i kylen och till sist måste slängas. Fiffigt både för min plånbok och miljön.
 veganska räPer, vegansk matkasse, vegansk mat, vegetarisk mat.
Jag gillar företag som ser över hela sin verksamhet, som inser att alla delar är viktiga, företag med hållbarhetstänk. Att handla i säsong är en sak jag tänker mer och mer på. Därför är det himla kul att läsa om hur företag som vill underlätta min vardag har samma tänk som jag. Att man vill lämna ett sådant minimalt klimatavtryck som möjligt. Utan att prioritera bort annat som är viktigt.
 veganska räPer, vegansk matkasse, vegansk mat, vegetarisk mat.
Jag funderade mycket på hur maten egentligen skulle vara förpackad. Skulle allt komma i plastbyttor? Något jag själv försöker undvika. Men alla förpackningar från Simple Feast är gjorda på växtfibrer från majs, socker och potatis. Fiffigt va? De är även enkla att återvinna. En annan fiffig grej är att du enkelt kan pausa ditt abonnemang via deras app. Och du har ingen som helst bindningstid på tjänsten.
Vill ni också passa på att testa en vegetarisk eller vegansk matkasse från Simple Feast? Då kan jag glädja er med att koden LINNEA10 ger er 10% på det första köpet. Fint va?

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
veganska, middag, mat recept

Nästa inlägg

Billiga veckan- 5 prisvärda middagar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x