Fredag


Hej FREDAG!!
Idag har jag varit i Stockholm hela dagen. Hoppade på tåget redan vid 7 och möttes av en himla glad tågkonduktör från Dalarna som pratade glatt med alla passagerare. Tänk att en sån liten grej kan göra att starten av ens dag känns så mycket lättare. Vi borde helt klart bli gladare och trevligare mot varandra här i världen!
Först var jag förbi Loppikontoret på förmiddagen och sen åkte jag ut mot Älvsjö där Stockholm Food & Wine går av stapeln i helgen. Matbloggslunch, lite föreläsningar, prisutdelning och mingel stod på schemat. Men jag smet hem innan prisutdelningen. Blev så ofantligt trött och kände att kvällen skulle bli så sen. Har haft feber hela veckan och var inte helt feberfri idag heller. Bättre vara med på en del, men sen åka hem så man har chans att bli helt pigg.
På mässan gick vi runt och provsmakade massa ost. Och jag blev bara så sugen på en riktigt god ostbricka. Det får det kanske bli imorgon!

Förra helgen tog vi en sväng till vår fina sjö vi har här ute där vi bor. Trots att dagen var väldigt grå och trist var det så vackert!
Vi tände en eld och grillade korv. Och sedan avslutade vi det hela med det bästa jag vet:

Att grilla marshmallows och lägga mellan två pepparkakor. Har ni testat det? Som en svensk variant på s’mores typ. Sött och sliskigt-ja absolut. Men så gott! Jag testade att göra så förra vintern och nu är det en ny favorit vi tar till när vi grillar korv ute vintertid.
 
Nu hoppas jag ni alla får en riktigt himla fin kväll. Jag ska hem och kurera mig och hoppas jag vaknar helt feberfri imorgon. Det vore himla skönt det!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tessie - mamma till två döttrar och bf i januari
4 år sedan

Gott med ostbricka! Snart får jag också äta det igen 😉
Hoppas du kryar på dig snart! ♡

matmedmera
4 år sedan

Vad trevligt! Älskar naturen oavsett väderlag. Mysigt att ha en sjö nära hem!

nelson garden, hydroponisk odling

Nästa inlägg

Odla hydroponisk med Nelson Garden

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x