Vinterdrink

martini, drink,
Fira in helgen med en sprakande vinterdrink!
Helgen står för dörren och vad passar bättre att avrunda veckan med än en riktigt god drink?
Jag har allt som oftast en flaska Martini står hemma. Det kan liksom vara bra att ha.
Så gick jag förbi flaskorna och såg att det stod en flaska Xanté Sparking & Pear bredvid och tänkte att här har jag ju fredagsdrinken står! Annars har jag gärna i en skvätt fruktsoda eller så i min Martini. Men att använda sig av ett bubbel med smak av päron, det blir ju ändå att ta det en nivå högre, rent smakmässigt alltså.
martini, drink,
Just Xanté Sparklign & Pear har blivit en favorit hemma hos oss. Perfekt att servera innan middagen i fina glas med massor av is i tillexempel. Eller varför inte blanda en kall glöggdrink med den och en vit glögg. Så gott!
Precis som vanligt är jag inte överförtjust i starka drinkar. Jag gillar bättre när dom är goda och inte spritstarka. Jag finner liksom ingen glädje i att dricka sådant som smakar för mycket alkohol.
 
Vinterdrink:
Martini
Xanté Sparkling & Pear
is
lime
Fyll fina glas med is. Fyll sedan glaset till hälften med Martini och toppa sedan med Xanté Sparkling & Pear. Pressa i lime och servera direkt.
Gott i all sin enkelhet!
Har du någon favoritdrink?

5
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
snabb pastasås, mat, vardagsmat, middag

Nästa inlägg

Snabb pastasås med ajvar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x